Huis > H > Hoe Stel Je Een Startpagina In Op Windows 10?

Hoe stel je een startpagina in op Windows 10?

De startpagina van je browser wijzigen

  1. Open Microsoft Edge, selecteer Instellingen en meer > Instellingen .
  2. Selecteer Vormgeving.
  3. Schakel de knop Startpagina weergeven in.
  4. Je kunt Nieuwe tabbladpagina kiezen of URL invoeren selecteren voor een pagina die je wilt gebruiken als je startpagina.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Hoe kan ik een andere browser instellen?

Je standaardbrowser wijzigen in Windows 10

  1. Selecteer de knop Start en typ standaard-apps.
  2. Selecteer Standaard-apps in de lijst met zoekresultaten.
  3. Selecteer onder Webbrowser de browser die momenteel wordt vermeld en selecteer vervolgens Microsoft Edge of een andere browser.
Welke startpagina gebruiken? instellen welke

Op een computer:
  • Open Chrome op je computer.
  • Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  • Klik op Bij opstarten.
  • Selecteer Doorgaan waar je gebleven was.

Wat dit betreft, hoe krijg ik mijn startpagina terug?

Er zijn een paar verschillende manieren om uw startpagina terug te krijgen, afhankelijk van hoe hij in eerste instantie verloren is gegaan.
Als u per ongeluk uw startpagina heeft verwijderd, kunt u deze meestal herstellen door naar het configuratiescherm van uw website te gaan en te zoeken naar een "prullenbak" of "prullenbak" functie. Daarmee kunt u de pagina ongedaan maken en terugzetten op de oorspronkelijke plaats.
Als u per ongeluk de startpagina uit uw navigatiemenu hebt verwijderd, kunt u deze meestal weer toevoegen door de navigatiesjabloon van uw website te bewerken. Dit vereist enige basiskennis van HTML en webdesign.
Als u niet zeker weet hoe u uw startpagina bent kwijtgeraakt, of als u niet weet hoe u hem terug kunt krijgen, kunt u altijd contact opnemen met uw webhost of het bedrijf dat uw website heeft ontworpen. Zij zouden u moeten kunnen helpen uw homepage te herstellen. Dit in overweging nemend, hoe krijg ik google op beginscherm? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u Google op uw startscherm kunt krijgen. De meest gebruikelijke manier is om de Google-app te downloaden uit de App Store. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, kunt u deze toevoegen aan uw startscherm via de instellingen van de app of door lang op het app-pictogram te drukken en de optie "Toevoegen aan startscherm" te selecteren. Een andere manier om Google op je startscherm te krijgen is om de standaard zoekmachine van je toestel in te stellen op Google. Dit kan worden gedaan via de Instellingen-app op de meeste apparaten.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Hoe maak je Google als standaard zoekmachine instellen?

Chrome instellen als uw standaardbrowser

  1. Ga op uw Android-apparaat naar Google Instellingen op een van deze plaatsen (afhankelijk van uw apparaat): Open de app Instellingen van uw apparaat. Scrol omlaag en selecteer Google.
  2. Tik op Apps.
  3. Open uw standaard-apps: Tik in de rechterbovenhoek op Instellingen. .
  4. Tik op Chrome .
Wat dit betreft, hoe stel ik google in als startpagina in edge? Microsoft Edge 79 en hoger
  1. Open Microsoft Edge.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen en Meer. Instellingen.
  3. Klik links op Privacy en services.
  4. Scroll omlaag en klik op Adresbalk.
  5. Selecteer Google in het dropdownmenu 'De zoekmachine die wordt gebruikt in de adresbalk'.

Kun je meerdere browsers gebruiken?

Ja hoor, er is geen wet die zegt dat je dit niet mag doen. Standaard heb je meestal Internet Explorer op je pc staan, en veel mensen hebben daarnaast nog 1 of 2 andere browsers. Kan standaardbrowser niet instellen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw standaardbrowser niet kunt instellen:
Uw besturingssysteem herkent de browser die u als standaard probeert in te stellen niet.
De browser die u als standaard probeert in te stellen is misschien niet compatibel met uw besturingssysteem.
U hebt misschien geen toestemming om de browser als standaard in te stellen (bijvoorbeeld als u een werkcomputer gebruikt).
Als u problemen hebt met het instellen van de standaardbrowser, kunt u de volgende stappen proberen:
Zorg ervoor dat de browser die u als standaard wilt instellen op uw computer is geïnstalleerd.
Open de browser en zoek naar een optie om deze als standaard in te stellen.
- Als u die optie niet kunt vinden, kunt u proberen de standaard in te stellen via de instellingen van uw besturingssysteem.
Zodra u de browser als standaard hebt ingesteld, kunt u controleren of hij werkt door een nieuw venster of tabblad in de browser te openen.

Kan je 2 browsers naast elkaar gebruiken?

Het is mogelijk om twee browsers naast elkaar te gebruiken. Dit kan door één browser te openen en vervolgens de tweede browser in een apart venster te openen. Als alternatief bieden sommige browsers een functie voor gesplitste weergave waarmee twee tabbladen naast elkaar kunnen worden geopend.

Door Silvanus Vigneau

Vergelijkbare artikelen

Wat is de meest gebruikte zoekmachine? :: Hoe kan ik Internet Explorer als standaard browser instellen?
Handige links