Huis > I > Is Er Een Storing Bij Ideal?

Is er een storing bij iDEAL?

Op beschikbaarheid.ideal.nl kunt u real-time vaststellen of een specifieke consumentenbank mogelijk onbeschikbaar is. Desgewenst kunt u ook op meerdere manieren automatisch op de hoogte worden gebracht van iDEAL onbeschikbaarheid (verstoringen en gepland onderhoud).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe betalen met iDEAL App Store?

Ga naar je profielpagina in de App Store en tik rechtsboven op je foto om met iDeal te betalen.

Waar koop ik een Steam gift card?

Steam Cards kan je makkelijk, snel en vooral veilig kopen in de webshop van Gamecardsdirect. Mensen vragen ook: is steam te vertrouwen? Als u deze post leest, is het veilig om te veronderstellen dat u een Steam-account heeft. Helaas zijn er behalve de miljoenen goedwillende gamers op Steam ook scammers aanwezig die erop uit zijn hun voordeel te doen ten koste van anderen.

Hoeveel spellen op Steam?

Vanaf juli 2020 staan er meer dan 30.000 games op Steam. Wat is mijn Steam-account naam? Er zijn een paar manieren om de naam van je Steam-account te achterhalen. De eerste is om naar de Steam website te gaan en in te loggen. Je accountnaam wordt rechtsboven in het scherm weergegeven.
Een andere manier om je Steam-accountnaam te vinden is door de Steam-client te starten en in te loggen. Je accountnaam wordt linksboven in het hoofdvenster weergegeven.
Als u uw Steam-accountnaam bent vergeten, kunt u het accountherstelformulier op de Steam-website gebruiken. Je moet dan wat persoonlijke informatie opgeven, zoals je e-mailadres, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je telefoonnummer. Steam stuurt je dan een e-mail met je accountnaam.

Gerelateerde artikelen

Kun je met iDeal betalen op AliExpress?

Tot voor kort was het niet mogelijk om met iDeal te betalen bij AliExpress, maar nu kun je betalen zonder creditcard. Het is heel gemakkelijk om met iDeal te betalen als je deze optie verborgen vindt bij AliExpress.

Wat is mijn Steam wachtwoord?

Ga naar de Steam-website en klik op Inloggen. Kies de optie Je wachtwoord vergeten. Selecteer Ik ben mijn Steam-accountnaam vergeten Of Wachtwoord. Voer uw accountnaam en het bijbehorende e-mailadres in. Dit in overweging nemend, wat bedoelen ze met adres bevestigen bij steam? Je e-mailadres bevestigen verbetert de beveiliging van je Steam-account. Zodra je je e-mailadres bevestigd hebt, zijn zowel je Steam-wachtwoord als toegang tot je e-mailaccount nodig om wijzigingen aan je Steam-accountgegevens aan te brengen, zoals je wachtwoord of e-mailadres voor contact.

Kan mijn pc dit spel aan?

Mid range games (Intel i5, Amd Ryzen 7 met min.8GB werkgeheugen en een nvida GTX970)

  • Fortnite.
  • Overwatch.
  • World of Warcraft.
  • Grand Theft Auto V.
  • Apex Legends.
  • Borderlands 2.
  • Diablo III.
  • Monster Hunter: World.
Trouwens, waarom doet ideal het niet? Een mogelijkheid is dat ideal niet in staat is de vereiste functionaliteit te implementeren. Een andere mogelijkheid is dat ideal niet over de nodige middelen (bv. mankracht, financiële middelen, enz.) beschikt om de vereiste functionaliteit te implementeren.

Daarvan, waarom lukt mijn ideal-betaling niet?

Er zijn veel mogelijke redenen waarom uw ideale betaling niet lukt. Enkele veel voorkomende redenen zijn:
-De betaalmethode die je gebruikt is niet langer geldig of wordt door de ontvanger geaccepteerd
-De bankrekening van de ontvanger is gesloten
-De ontvanger heeft onvoldoende geld op zijn rekening staan om de betaling te dekken
-Er zijn onjuiste of ontbrekende rekeninggegevens (bijv. rekeningnummer, routeringsnummer, enz.)
-De betaling is groter dan het maximaal toegestane bedrag
-De betaling wordt gedaan naar een land waar de ontvanger niet is aangesloten.)
-De betaling is groter dan het maximaal toegestane bedrag
-De betaling wordt gedaan aan een land waartegen momenteel sancties gelden
Als u niet zeker weet waarom uw ideale betaling mislukt, raden wij u aan contact op te nemen met uw bank of de bank van de ontvanger voor meer informatie.

Door Drida Guitian

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik je Steam kaart? :: Hoe gebruik je een Steam key?
Handige links