Huis > I > Is Er Een Storing Bij Breedband Helmond?

Is er een storing bij breedband Helmond?

Onderhoud dinsdag 8:30

Voor een kort moment zult u (mogelijk) de internetverbinding verliezen. Deze zal direct weer terugkomen. Mocht u na dit onderhoudsmoment last houden dan adviseren wij contact op te nemen met de servicedesk op 0492 - 200 000.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een breedband?

Er zit geen tijdslimiet aan een breedbandverbinding. Of u hem nu gebruikt of niet, de verbinding is altijd actief. Er zijn verschillende soorten verbindingen: ADSL.

Wat is een Experiabox V10?

De ZTE Experiabox V10 is de toegankelijke modem oplossing. Met de ZTE Experiabox V10 kunt u, door VDSL bonding, 2 internet lijnen combineren. Op de 2 USB 3.0 poorten kunnen 3G of 4G dongles, harde schijven of printers worden aangesloten. De Experia Box kan staan, maar kan ook worden opgehangen. Men kan zich ook afvragen: hoe lang blijft adsl nog bestaan? Vanaf 2023 stopt KPN de levering van internet, tv en vaste telefonie via het kopernetwerk. De verandering heeft gevolgen voor zo'n 2,2 miljoen huishoudens. Zij kunnen vanaf dan alleen nog vaste diensten via glasvezel door KPN of andere providers geleverd krijgen.

Is glasvezel sneller dan coax?

Glasvezel is sneller dan coax omdat het licht gebruikt in plaats van elektriciteit om gegevens over te dragen. Dit betekent dat gegevens kunnen worden overgedragen met de snelheid van het licht, wat veel sneller is dan de snelheid van elektriciteit. Wat dit betreft, wat is beter ziggo of kpn? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan Ziggo omdat het meer kanalen en hogere snelheden biedt, terwijl anderen de voorkeur geven aan KPN omdat het minder duur is. Uiteindelijk hangt het beste antwoord op de vraag wat beter is ziggo of kpn af van de specifieke behoeften en voorkeuren van het individu.

Gerelateerde artikelen

Wat als je breedband verbinding niet werkt?

Er is mogelijk een probleem met de netwerkadapter. Klik op Start en voer Apparaatbeheer in het zoekvak in als u deze stappen wilt volgen. U kunt op het apparaatbeheer klikken.

Heb ik VDSL bonding?

VDSL Bonding of Vectored VDSL Bonding wordt geleverd op 1 IS/RA punt. Het fysieke koppelvlak is 2 maal RJ-11. De meeste DSL aansluitingen in Nederland zijn voorzien van een dubbele aansluiting op het DSL netwerk en zijn dus geschikt voor bonding. Is Ziggo via ADSL? Ziggo is een innovatieve en betrouwbare leverancier van digitale TV, internet en telefonie via de kabel. Op ADSLprijzen.nl vindt u een groot aantal ADSL-abonnementen van Ziggo. Het is terecht de keuze van velen. U kunt naast internet en televisie ook voordelig met Ziggo telefoneren.

Wat is een ADSL aansluiting?

ADSL is een digitale verbinding waarbij het downloaden van data sneller gaat dan het uploaden. Bij ADSL gebruik je je telefoonlijn om informatie (data) over het internet te versturen en ontvangen: denk bijvoorbeeld aan een datapakket dat verstuurd wordt zodat je een website kan bekijken. Wat kost glasvezel bij Ziggo? Ziggo is een Nederlandse kabelaar die televisie, internet en telefonie aanbiedt. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan, waaronder een pakket met fiber optic. De kosten voor dit pakket zijn €49,95 per maand.

Wat kost Internet via glasvezel?

De kosten van Internet over glasvezel variëren, afhankelijk van de aanbieder. Sommige aanbieders verkopen pakketten met Internet, tv en telefonie, waarbij de kosten van Internet over glasvezel onderdeel uitmaken van het totaalpakket. Andere aanbieders verkopen Internet over glasvezel als losse dienst. In dat geval zijn de kosten vaak ongeveer € 30 per maand.

Door Horsey Lysiak

Vergelijkbare artikelen

Wat als je breedband verbinding niet werkt? :: Wat is een breedband?
Handige links