Huis > H > Hoe Gebruik Je Een Steam Key?

Hoe gebruik je een Steam key?

Start uw Steam client en login op jouw account. In Steam klik je links onderin op “+ Add a Game” en vervolgens op “Activate a product on Steam”. Hier kan je jouw gamekey (de code) invoeren die je van ons via de mail hebt ontvangen. Nu is je game geactiveerd op je account en kun je beginnen met downloaden en spelen!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Dienovereenkomstig, hoe zet je geld op je steam-account?

Geld toevoegen via Steam:

  1. Log in op je Steam-account.
  2. Klik op je profielnaam in de rechterbovenhoek en selecteer de optie Accountgegevens.
  3. Klik op '+ Geld toevoegen aan je Steam-portemonnee', selecteer een bedrag en ga door naar de kassa.
Wat is een Steam code? Steam-premiumsleutels zijn codes die gebruikers kunnen invoeren om een game op Steam te activeren, net zoals een normale cd-sleutel wordt gebruikt om piraterij te beteugelen. Zodra een game op Steam is geactiveerd, kun je deze downloaden en spelen alsof je hem in de Steam-winkel hebt gekocht.

Bovendien, hoe lang duurt terugbetaling steam?

Het kan tot twee weken duren voordat een vergoeding is verwerkt en uitbetaald. Soms kan het echter langer duren als er problemen zijn met de claim of als de verzekeringsmaatschappij aanvullende informatie nodig heeft. Vervolgens, wat kost steam? De kosten van stoom hangen af van verschillende factoren, waaronder de prijs van aardgas, de kosten van elektriciteit en de efficiëntie van de ketel. In het algemeen kost stoom tussen $0,10 en $0,50 per duizend BTU.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Daarvan, wat is een steam gift card?

Steam Gift Cards zijn prepaidkaarten waarmee je binnen een handomdraai het saldo van je account met een zeker bedrag kan opwaarderen. Je account heeft ook een eWallet en deze kan je (aan)vullen met een bepaald bedrag door het gebruik van een Steam Card. Kan je met iDeal betalen op Steam? Valve heeft betalen via iDeal mogelijk gemaakt in Steam. Voorheen kon op het online-gameplatform alleen met creditcards, ClickandBuy en PayPal worden betaald. Valve berekent geen commissie aan klanten die met iDeal betalen.

Men kan zich ook afvragen: wat is steam wallet?

Saldo toevoegen aan je Steam-portemonnee

Het saldo in je Steam-portemonnee kan worden gebruikt voor de aankoop van elk spel op Steam of voor aankopen binnen een spel dat Steam-transacties ondersteunt. Je krijgt de kans om je bestelling te bekijken voordat deze wordt geplaatst.
Trouwens, waarom kan ik geen steam account aanmaken? De belangrijkste reden waarom je geen steam account kunt aanmaken is omdat je geen geldig e-mailadres hebt. Steam vereist een geldig e-mailadres om een account aan te maken.

Dit in overweging nemend, wat is code in a box?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het voor verschillende mensen verschillende dingen kan betekenen. In het algemeen verwijst code in een doos naar een op zichzelf staande eenheid code die gemakkelijk kan worden hergebruikt of gedeeld. Dit kan een standalone script zijn, een bibliotheek, of een stuk software dat is verpakt voor gemakkelijke distributie. Code in a box wordt vaak gebruikt om te verwijzen naar code die gemakkelijk te gebruiken is en weinig tot geen setup of configuratie vereist.

Door Harlin Aramini

Vergelijkbare artikelen

Is er een storing bij iDEAL? :: Wat is Steam Gift Card?
Handige links