Huis > H > Hoe Zet Je Een Streep Door De Tekst?

Hoe zet je een streep door de tekst?

Doorhalen met één streep toepassen of verwijderen.

  1. Selecteer de tekst die u wilt opmaken.
  2. Ga naar Start >Doorhalen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel karakters is mijn tekst?

Word of LibreOffice kan worden gebruikt om uw document te openen. De Teken Teller kan worden gebruikt om het aantal tekens in een document te tellen.

Wat dit betreft, hoe maak je een streep in excel?

Om gegevens te doorstrepen in Excel, kun je gebruik maken van de sneltoetscombinatie Ctrl + 5 op je toetsenbord. Daarvan, wat is de sneltoets voor doorstrepen?

Veelgebruikte acties
OnderstrepenCtrl + u
DoorhalenAlt + Shift + 5
SuperscriptCtrl + .
SubscriptCtrl + ,

Hoe schrappen in Word?

Er zijn een paar manieren om te verwijderen in Word. De eerste is om gewoon de tekst die u wilt verwijderen te markeren en op de delete-toets van uw toetsenbord te drukken. De tweede is om rechts te klikken op de tekst die u wilt verwijderen en "verwijderen" te selecteren uit het uitklapmenu. De derde is klikken op het tabblad "bewerken" bovenaan het Word-document en klikken op "verwijderen" in het keuzemenu. Daarvan, wat is doorgehaald? Ik weet niet zeker wat je vraagt.

Gerelateerde artikelen

Welke bestandsindeling wordt door MS Windows gebruikt?

De MDB-bestandsformaten worden gebruikt. Er zijn verschillende versies van het bestand. Sommige MDB-bestanden kunnen nog worden geopend.

Waar vind ik Celeigenschappen in Excel?

Om de celeigenschappen te kunnen veranderen kun je op de rechtermuisknop drukken op een geselecteerde cel. Vervolgens kies je hier de keuze celeigenschappen. Dit kan je ook met de sneltoets Ctrl + 1 openen. Vervolgens krijg je het scherm Cellen opmaken te zien met 6 verschillende tabbladen. Hoe kan je een woord doorstrepen? Als je je tekst hebt geselecteerd, kijk dan op het tabblad "Home" van het Word-lint. Klik in de groep "Lettertype" op de knop Doorhalen (dit zijn de drie letters die met een streep zijn doorgestreept). Nu moet elke tekst die u hebt geselecteerd, worden doorgestreept.

Wat is Control Z?

Ctrl-W: Document Afsluiten (Close) Ctrl-X: Knippen (Cut) Ctrl-Y: Opnieuw toepassen (Redo) Ctrl-Z: Ongedaan maken (Undo) Welke combinatie van toetsen gebruik jij om een document snel op te slaan? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van de toepassing die u gebruikt. In het algemeen gebruiken de meeste toepassingen echter de combinatie van de toetsen "Ctrl" en "S" om een document snel op te slaan.

Dus, wat is een alinea in word?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van individuele voorkeuren en meningen. In het algemeen wordt een paragraaf in Microsoft Word gedefinieerd als een blok tekst dat van de omringende tekst wordt gescheiden door een of meer regeleinden. Dit type alinea wordt ook wel een "harde" alinea-einde genoemd.

Door Wilber

Vergelijkbare artikelen

Wat is doorhalen wat niet van toepassing is? :: Kun je aan het typen uitzetten bij WhatsApp?
Handige links