Huis > H > Hoe Moet Je Een Document Verwijderen?

Hoe moet je een document verwijderen?

Een afzonderlijk bestand definitief verwijderen

Open de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties. Tik op Prullenbak. naast het bestand dat je wilt verwijderen. Tik op Definitief verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dienovereenkomstig, kan geen bestanden verwijderen van macbook?

Als u het bestand niet kunt verwijderen om een andere reden

In Schijfhulpprogramma selecteert u de schijf met het bestand dat u wilt verwijderen. Repareer de schijf met de functie 'Schijf-EHBO' van Schijfhulpprogramma. Sluit Schijfhulpprogramma, herstart de Mac en maak de prullenmand leeg.
Wat is een schijfkopie? Schijfkopiebestanden worden gebruikt om een exacte kopie van een opslagapparaat op te slaan, variërend van een harde schijf, tape drive, diskette en optische schijf tot een USB-station. Het bestand bevat de inhoud en structuur van het volume van een opslagapparaat.

Dienovereenkomstig, waar is de delete knop op een mac?

De delete-knop op een mac bevindt zich op het toetsenbord, meestal in de rechterbovenhoek. Daarvan, hoe kan ik opslagruimte vrijmaken? Er zijn een paar manieren waarop u opslagruimte op uw computer kunt vrijmaken:
Ten eerste kunt u onnodige bestanden verwijderen die ruimte innemen op uw harde schijf. Hieronder vallen zaken als tijdelijke bestanden, oude downloads en dubbele bestanden.
Ten tweede kunt u programma's verwijderen die u niet meer gebruikt.
Ten derde kunt u bestanden verplaatsen naar een externe harde schijf of cloud-opslag.
Ten slotte kunt u bestanden comprimeren om ruimte te besparen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Kan cache legen kwaad?

Maar wie vermoedt dat hij een oudere versie van de site ziet, kan de cache legen. Alle tijdelijke bestanden worden dan verwijderd. Dit kan geen kwaad, het enige gevolg is dat websites misschien iets langzamer laden. Mensen vragen ook: wat wil zeggen cache legen? Ook kun je het cachegeheugen van je browser op je Android telefoon wissen. Wat gebeurt er als je deze cache wist? In deze cachegegevens zijn je bezochte websites en bepaalde data hiervan, zoals afbeeldingen en bestanden, tijdelijk opgeslagen. Heel handig, als je snel weer terug wilt naar een site.

Wat dit betreft, wat moet je doen als je geheugen vol is?

Android ruimte vrijmaken

  1. Gegevens in het cachegeheugen wissen. In het cachegeheugen wordt data opgeslagen waarmee bijvoorbeeld apps sneller kunnen laden.
  2. Verwijder geback-upte foto's.
  3. Downloads-map opruimen.
  4. Opgeslagen kaarten in Google Maps.
  5. Apps verwijderen.
Vervolgens, wat zijn cachegegevens op je telefoon? Cache-gegevens zijn tijdelijke gegevens die op uw telefoon worden opgeslagen om apps en processen sneller te laten laden. Wanneer u een app opent of een actie uitvoert waarvoor gegevens van internet nodig zijn, controleert uw telefoon eerst of die gegevens al in de cache zijn opgeslagen. Zo ja, dan worden de gegevens uit de cache geladen in plaats van van het internet. Cache-gegevens kunnen zich uiteindelijk ophopen en opslagruimte op uw telefoon in beslag nemen, dus het is een goed idee om uw cache regelmatig te wissen om ruimte vrij te maken.

Daarvan, hoe kan je zien hoe vol je macbook zit?

Om te zien hoeveel lading uw MacBook heeft, opent u Systeemvoorkeuren en klikt u op Batterij. Uw MacBook is volledig opgeladen als het indicatielampje op de MagSafe stroomadapter groen is en het batterijpictogram in de menubalk aangeeft dat de batterij vol is.

Door Burne Trimbach

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een Systeemherstel doen? :: Hoe verwijder ik cache bestanden Mac?
Handige links