Huis > H > Hoe Verwijder Ik Cache Bestanden Mac?

Hoe verwijder ik cache bestanden Mac?

Zo wis je de cache van Safari handmatig:

  1. Ga naar Safari > Voorkeuren.
  2. Selecteer het tabblad 'Geavanceerd'.
  3. Schakel 'Toon Ontwikkel-menu' in.
  4. Ga naar het onderdeel 'Ontwikkel' in de menubalk.
  5. Klik op 'Leeg caches'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, wat zijn systeemgegevens mac?

Systeemgegevens: Omvat de bestanden die niet in de andere categorieën in deze lijst staan. Deze categorie omvat voornamelijk bestanden en gegevens die door het systeem worden gebruikt, zoals logbestanden, caches, VM-bestanden en andere runtimesysteemresources. Hoe verwijder je word van je macbook? Office voor Mac-toepassingen verwijderen

  1. Open Finder > Programma's.
  2. Druk op Command. en klik om alle Office voor Mac-toepassingen te selecteren.
  3. Ctrl+klik op een toepassing die u hebt geselecteerd en klik op Verplaats naar prullenmand.

Hoe schoon je je Mac op?

Het is onduidelijk wat er gevraagd wordt. Je kunt ook vragen hoe weet ik welke caches ik kan verwijderen? Als u niet zeker weet welke caches u moet verwijderen, kunt u proberen een programma als CCleaner ( https://www.piriform.com/ccleaner/builds ) te gebruiken om uw systeem te scannen en alle onnodige bestanden te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dit in overweging nemend, kun je cachegegevens wissen?

Mocht je de cache willen leegmaken of de data helemaal willen verwijderen, ga dan naar Instellingen / Opslagruimte en druk op Ruimte vrijmaken. De telefoon of tablet kan dan laten zien welke tijdelijke bestanden meteen weg kunnen. Bovendien, waar zie je schijfruimte mac? Om een overzicht te zien van gebruikte en beschikbare schijfruimte, kies je Apple-menu > 'Over deze Mac' en klik je op 'Opslag'. Zie Beschikbare opslagruimte bekijken.

Hoe verwijder je overige opslag?

Voor apps die je wilt bewaren, kun je tijdelijke gegevens verwijderen. Tik hiervoor in de app 'Instellingen' op 'Apps', een app naar keuze, en vervolgens op 'Opslag en cache'. Let op: per Android-telefoon verschillen de menutitels in de app 'Instellingen'. Wat is Mac OS Big Sur? Mac OS Big Sur is de volgende grote release van Apple's Mac-besturingssysteem. Het introduceert een nieuw ontwerp, belangrijke nieuwe functies en aanzienlijke prestatieverbeteringen.

Vervolgens, hoe verwijder je alles van je macbook air?

Er zijn een paar manieren om alles van je macbook air te verwijderen. Een manier is om de "Reset" functie te gebruiken in de "Systeemvoorkeuren" app. Dit zal alle gegevens en instellingen van je macbook air wissen en terugbrengen naar de fabrieksinstellingen. Een andere manier is om de "Schijfhulpprogramma" app te gebruiken om de harde schijf van je macbook air te formatteren, waardoor alle gegevens worden gewist. Ten slotte kunt u de "Recovery HD" partitie gebruiken om de harde schijf van uw macbook air te wissen en het OS X besturingssysteem opnieuw te installeren.

Door Mureil Brunnett

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een document verwijderen? :: Hoe opstartprogramma's wijzigen Windows 10?
Handige links