Huis > H > Hoe Kan Ik De Taal Veranderen In Windows 10?

Hoe kan ik de taal veranderen in Windows 10?

Instellingen voor de weergavetaal beheren in Windows

  1. Selecteer Start > Instellingen > Tijd en taal > Taal en regio.
  2. Kies een taal in het menu Windows-weergavetaal of selecteer naast Voorkeurstalen de optie Een taal toevoegen om de gewenste taal te installeren als deze niet wordt weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Wat dit betreft, hoe verander je de taal van een app?

Ga naar de Instellingen van je telefoon (niet van je app!) Druk op Algemeen, dan op Taal en regio. Kies Nederland of Belgiƫ (Nederlands) als regio wanneer je de taal van je app in het Nederlands wilt hebben. Open je app opnieuw en de taal zal automatisch aangepast worden. Hoe zet je word in een andere taal? De standaardtaal instellen:

  1. Open een Office-programma, zoals Word.
  2. Klik op Bestand > Opties > Taal.
  3. Selecteer in het dialoogvenster De taalvoorkeuren voor Office instellen onder Talen voor weergave en Help kiezen de taal die u wilt gebruiken en selecteer Als standaard instellen.

Hoe kom ik in mijn browserinstellingen?

Het proces voor toegang tot de browserinstellingen verschilt afhankelijk van de browser die u gebruikt. In Google Chrome kunt u bijvoorbeeld de instellingen openen door te klikken op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het browservenster en vervolgens "Instellingen" te selecteren in het vervolgkeuzemenu. In Mozilla Firefox krijgt u toegang tot de instellingen door te klikken op de drie streepjes in de rechterbovenhoek van het browservenster en vervolgens "Voorkeuren" te selecteren in het vervolgkeuzemenu. En in Microsoft Edge krijgt u toegang tot de instellingen door te klikken op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het browservenster en vervolgens "Instellingen" te selecteren in het vervolgkeuzemenu. Hoe verander je de taal op Samsung? Aangenomen dat u wilt weten hoe u de taal op een Samsung-apparaat kunt wijzigen:
1. Open de Instellingen app op uw toestel
2. Tik op de optie Algemeen beheer
3. Tik op de optie Taal en invoer
4. Tik op de optie Taal
5. Selecteer de gewenste taal uit de lijst
6. 6. Tik op de knop Gereed
7. Herstart uw toestel

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Dit in overweging nemend, kan windows weergavetaal niet wijzigen?

Systeemtaal wijzigen

  • Open Instellingen.
  • Klik op Tijd en taal.
  • Klik op Regio en taal.
  • Klik onder 'Talen' op de Voeg een taal toe knop.
  • Gebruik het zoekvak om de taal te vinden die u wilt gebruiken.
  • Selecteer de taal en klik op de volgende knop.
  • Controleer de Stel in als mijn Windows schermtaal optie.
Dus, hoe krijg ik outlook in het nederlands? De tijdzone- en taalinstellingen wijzigen in Outlook.com
  1. Ga naar Taal- en tijdinstellingen (Instellingen. > Alle Outlook-instellingen weergeven > Algemene > taal en tijd).
  2. Selecteer de taal, datumindeling, tijdnotatie en tijdzone die u wilt gebruiken.
  3. Selecteer Opslaan.

Dienovereenkomstig, waar kan ik windows 10 downloaden?

Ga vanaf een apparaat met Windows 7, Windows 8.1 of Windows 10 naar de pagina Microsoft-softwaredownload voor Windows 10 om het hulpprogramma voor het maken van media te gebruiken. Hoe verander je de taal op je iPhone? 1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Taal & Regio.
2. Tik op iPhone-taal.
3. Selecteer de nieuwe taal die u wilt gebruiken.

Wat dit betreft, hoe overschakelen naar belgische app store?

Het proces om over te schakelen naar de Belgische App Store is relatief eenvoudig en kan in een paar stappen worden voltooid. Open eerst de App Store applicatie op uw iPhone of iPad. Tik vervolgens op het tabblad Uitgelicht onderaan het scherm. Scroll vervolgens naar de onderkant van de pagina en tik op het vlag-pictogram in de rechterbenedenhoek. Dit opent een menu met App Stores van verschillende landen. Selecteer Belgiƫ uit dit menu. Bevestig tenslotte dat u naar de Belgische App Store wilt overschakelen door op de knop Overschakelen te tikken.

Door Broida Espina

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik de taal veranderen op Netflix? :: Hoe kan ik Taakweergave verwijderen?
Handige links