Huis > H > Hoe Open Je Een Tar File?

Hoe open je een TAR file?

TAR-bestanden openen

Start WinZip via het menu Start of uw snelkoppeling op het bureaublad. Open het gecomprimeerde bestand door op Bestand > Openen te klikken. Als de extensie van het gecomprimeerde bestand is gekoppeld aan het WinZip-programma, hoeft u alleen op het bestand te dubbelklikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe open je .jar bestanden?

Er zijn programma's die het bestand JARJava Runtime Environment openen.

Wat is TAR GZ?

Een TAR-bestand, wat staat voor Tape Archive, wordt gebruikt om meerdere bestanden in één op te slaan en via internet te verzenden of om voor archiveringsdoeleinden te gebruiken. De Tar GZ-bestandsextensie wordt gebruikt voor het comprimeren van gearchiveerde TAR-bestanden met de GNU-ziptool. Hoe open ik een RAR bestand op de Mac? Volg de stappen voor het openen van RAR-bestanden op Mac met The Unarchiver:

  1. Download en The Unarchiver op Mac.
  2. Zoek het RAR-bestand dat u wilt uitpakken.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies Openen met - en selecteer The Unarchiver.
  4. Als u de bestanden wilt uitpakken, dubbelklikt u erop.

Vervolgens, hoe kan ik rar bestanden openen?

Er zijn twee manieren om rar-bestanden te openen. De eerste is het gebruik van een programma als WinRar of 7-Zip. Met deze programma's kunt u de bestanden uit het rar-archief halen. De tweede manier is het gebruik van een online dienst zoals Unrar.co. Met deze dienst kunt u het rar-bestand online openen, zonder dat u software hoeft te downloaden. Kan RAR bestand niet openen? Er zijn een paar redenen waarom u een RAR-bestand niet kunt openen. De meest voorkomende reden is dat je geen programma hebt geïnstalleerd dat RAR-bestanden kan openen. RAR-bestanden zijn gecomprimeerde bestanden, vergelijkbaar met ZIP-bestanden, en moeten uitgepakt worden voordat u ze kunt gebruiken.
Er zijn een aantal programma's die RAR-bestanden kunnen openen, zowel betaalde als gratis. Enkele populaire programma's zijn WinRAR, 7-Zip en WinZip. Als u geen van deze programma's hebt geïnstalleerd, kunt u er een van internet downloaden en installeren.
Zodra u een programma hebt geïnstalleerd dat RAR-bestanden kan openen, kunt u dubbelklikken op het RAR-bestand dat u wilt openen. Dit zou het bestand in het programma moeten openen, waarna u de inhoud kunt uitpakken. Als dubbelklikken op het bestand niet werkt, klik dan met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Openen met" in het menu. U krijgt dan een lijst met programma's waaruit u kunt kiezen die het RAR-bestand kunnen openen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Men kan zich ook afvragen: is winrar gratis?

WinRAR is handige compressie software. Officieel is de software niet gratis, maar in de praktijk kunt u de demoversie onbeperkt blijven gebruiken. Daarvan, kan bestand niet openen als archief? Download of maak het gecomprimeerde archiefbestand opnieuw. Gebruik een ZIP Repair freeware Herstel ZIP-archief met behulp van het WinRAR-hulpprogramma Gebruik het opdrachtpromptprogramma.

Je kunt ook vragen hoe kan ik een 7z bestand openen?

Methode 2

  1. Klik met de rechtermuisknop op het 7z-bestand en wijs WinZip aan om het onderliggende menu weer te geven.
  2. Klik op Uitpakken naar... en kies de locatie waarop u het bestand wilt opslaan.
  3. Klik op Uitpakken. Hiermee wordt de inhoud van het 7z-bestand geopend.
Daarvan, is het gebruik van winzip gratis? Ja, winzip is gratis te gebruiken.

Hoe kan ik een zip bestand openen op mijn iPhone?

Er zijn een paar manieren om zip-bestanden te openen op je iPhone. Een manier is om de ingebouwde Bestanden app te gebruiken. Om dit te doen, tikt u op het zip-bestand in de Bestanden-app en vervolgens op "Inhoud bekijken". Een andere manier is om een app van derden te gebruiken, zoals iZip of WinZip. Download hiervoor de app uit de App Store en open vervolgens de app. Tik op het zip-bestand dat u wilt openen en tik vervolgens op "Uitpakken".

Door Tildi Modlin

Vergelijkbare artikelen

Waarom gaat iemand TBK studeren? :: Hoe open ik een GZ bestand?
Handige links