Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Mbt?

Wat is de betekenis van MBT?

met betrekking tot

` met betrekking tot In woordenboeken vaak gebruikt om een objectsrelatie aan te geven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Wat is de afkorting TBA?

TBA/TBC- to be announced/to be confirmed. Wat betekent ThrowBack Sunday? Zo dient de foto minimaal 5 jaar oud te zijn en is het gewenst om in te haken op de actualiteit: als het Kerstmis is, plaats je een oude kerstfoto en in de zomer plaats je zomervakantiefoto's.

Wat betekent mountainbike?

Mountainbike is een term die wordt gebruikt om een type fiets aan te duiden dat is ontworpen voor terreinrijden. Mountainbikes hebben doorgaans bredere banden en veringsystemen waarmee ze over ruw terrein kunnen rijden. Mensen vragen ook: wat is met betrekking tot? De term "betreffende" wordt gebruikt om aan te geven dat iets betrekking heeft op een bepaald onderwerp of ding. Het wordt vaak gebruikt als een manier om een nieuw gespreksonderwerp te introduceren. Bijvoorbeeld, als je met een collega een nieuwe zakelijke onderneming bespreekt, kun je zeggen: "Met betrekking tot onze nieuwe onderneming denk ik dat we...". In dit geval wordt "betreffende" gebruikt om aan te geven dat het nieuwe gespreksonderwerp betrekking heeft op de zakelijke onderneming.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Wat is de afkorting van NTB?

nader te bepalen. Voorbeelden: Nader te bepalen. In Nederland als afkorting heel gewoon: n.t.b. Maar is dit er ook in het Zweeds? Wat dit betreft, wat is de betekenis van de afkorting? Een afkorting (in de specifieke betekenis van het woord) is de weergave van een woord of een woordgroep door een of meer (begin)letters, zonder dat de afkorting in de plaats komt van wat wordt afgekort: als we de afkorting voorlezen, spreken we niet de afkorting uit, wel het woord of de woorden waar ze voor staat.

Wat betekent TBT op Instagram?

Heb jij wel eens gehoord van #TBT? Het staat voor ThrowBack Thursday. Dienovereenkomstig, wat betekent igers op instagram? Het woord "igers" is een afkorting voor het woord "instagrammers". Dit is een term die gebruikt wordt om mensen te beschrijven die het social media platform Instagram gebruiken.

Wat is het verschil tussen een ATB en een MTB?

ATB staat voor terreinfiets, terwijl MTB staat voor mountainbike. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat all-terrain bikes ontworpen zijn voor het rijden op verschillende terreinen, terwijl mountainbikes specifiek ontworpen zijn voor het rijden op ruw, bergachtig terrein. Terreinfietsen hebben doorgaans bredere banden en meer versnellingen dan mountainbikes, waardoor ze veelzijdiger zijn. Mountainbikes zijn echter lichter en gemakkelijker te manoeuvreren op steil, oneffen terrein.

Door Malory

Vergelijkbare artikelen

Waar moet je op letten bij het kopen van een mountainbike? :: Hoe kort Je uur af?
Handige links