Huis > H > Hoe Maak Je Een Tekening Op De Computer?

Hoe maak je een tekening op de computer?

Tekenen en schetsen op een gewone computer

Klik op het tabblad Tekenen. Klik op een van de pennen of markeerstiften op het lint en gebruik de muis om notities te tekenen of te schetsen op de pagina. Als u de tekenmodus wilt annuleren, drukt u op het toetsenbord op Esc of klikt u op de knop Type op het tabblad Tekenen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een vakje in Word?

Stap 2: De selectievakjes en tekst invoegen

Klik op het tabblad Symbolen. Klik in het vak Lettertype op een Symbol-lettertype dat op uw computer is geĆÆnstalleerd, zoals Wingdings. Klik op Sluiten. Klik op de volgende cel waar u een vakje wilt invoegen en druk op CTRL+Y om nog een vakje toe te voegen.
Hoe ziet een horizontale lijn eruit? Horizontaal is iets wat plat is, in liggende positie is en van links naar rechts gaat. Verticaal is iets wat steil is, rechtop staat en van boven naar beneden gaat. We noemen dit ook wel loodrecht.

Hoe krijg je een streep weg in Word?

Om een regel in Word te verwijderen, kunt u deze verwijderen of verbergen. Om de regel te verwijderen, selecteert u deze en drukt u op de delete-toets. Om de regel te verbergen, selecteert u deze en klikt u op het tabblad "Opmaak". Klik vervolgens op de knop "Verbergen" in het gedeelte "Alinea". Dit in overweging nemend, hoe krijg je een streep onder een woord? Er zijn een paar manieren om een regel onder een woord te krijgen. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van het onderstrepingsteken. Om dit te doen, typ je het woord dat je wilt onderstrepen en typ je het onderstrepingsteken (_) ernaast. Als u bijvoorbeeld het woord "test" wilt onderstrepen, typt u "test_".
Een andere manier om een woord te onderstrepen is door de HTML-tag te gebruiken. Daarvoor typ je het woord dat je wilt onderstrepen tussen de openings- en sluitingstags. Als u bijvoorbeeld het woord "test" wilt onderstrepen, typt u "test".
Er zijn nog een paar andere methoden om een woord te onderstrepen, maar dit zijn de twee meest gebruikte.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Wat is de definitie van een plattegrond?

Een plattegrond is een verkleinde, schematische tekening van een ruimte (kamer, huis, wijk, stad) loodrecht van boven gezien. Welke schaal wordt gebruikt in werktekeningen?

1:10000 - 1:5000 - 1:2000Stedenbouwkundige Tekeningen
1:20Fragmenten van Gebouwen
1:10Meubels, Kasten, Trappen, e.d. Details, Constructieve Knooppunten
1:5Details
1:2Details, vanwege verwarring met de schaal 1:1 wordt deze vaak afgeraden

Hoe werkt floorplanner app?

Met Floorplanner kun je online een plattegrond van een woning op schaal maken, en zelf inrichten met meubels en vloerbedekking. De plattegrond kan in 2D worden geƫxporteerd, en in 3D van alle kanten worden bekeken. Wat dit betreft, hoe maak je een plattegrond van je slaapkamer? Als u een plattegrond van uw slaapkamer wilt maken, moet u de afmetingen van de kamer opmeten en vervolgens een tekening maken die die afmetingen nauwkeurig weergeeft. Om het proces gemakkelijker te maken, kun je een grafiekpapier gebruiken om je te helpen bij het tekenen. Zodra u de basis plattegrond heeft getekend, kunt u alle meubels of andere kenmerken toevoegen die u wilt opnemen.

Hoe kan je cellen samenvoegen?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je cellen in een spreadsheet kunt samenvoegen:
1. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen.
2. Rechtsklik op een van de geselecteerde cellen en kies "Cellen samenvoegen" in het menu.
3. Klik op de knop "Samenvoegen" bovenaan het scherm.
4. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen.
5. Klik op het tabblad "Opmaak" bovenaan het scherm.
6. Klik op de knop "Cellen samenvoegen" in het gedeelte "Uitlijning".
7. Klik op de knop "OK".

Door Eadie Scahill

Vergelijkbare artikelen

Kun je tekenen in Google Maps? :: Hoe maak je een plattegrond in Excel?
Handige links