Huis > H > Hoe Maak Je Een Plattegrond In Excel?

Hoe maak je een plattegrond in Excel?

Plattegronden

  1. Selecteer Ontwerp.
  2. Selecteer in de groep Pagina-instelling de pijl Meer.
  3. Selecteer Vooraf gedefinieerde schaal en kies een vooraf gedefinieerde bouwkundige, metrische of technische schaal.
  4. Selecteer een paginaformaat.
  5. Selecteer OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Vervolgens, hoe trek ik een lijn in excel?

Klik op het tabblad Invoegen in de groep Illustraties op Vormen. Klik onder Lijnen op de gewenste lijnstijl. Klik op een beginlocatie in het document, sleep de muisaanwijzer naar een andere locatie en laat de muisknop los. Hoe kan ik een tekening maken in Word? Klik in het document op de plek waar u de tekening wilt maken. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Illustraties op Vormen. Wanneer u de shape hebt gevonden die u wilt invoegen, dubbelklikt u om deze automatisch in te voegen of klikt u erop en sleept u om deze in het document te tekenen.

Hoe maak je een horizontale lijn in Word?

Er zijn een paar manieren om een horizontale lijn te maken in Word. De meest gebruikelijke manier is om een horizontale lijn in te voegen door naar het tabblad Invoegen te gaan en de knop Horizontale lijn te selecteren. Dit voegt een horizontale lijn in op het huidige invoegpunt.
Een andere manier om een horizontale lijn in te voegen is met het gereedschap Vormen. Ga hiervoor naar het tabblad Invoegen en klik op de knop Vormen. Selecteer in het uitklapmenu de vorm Lijn. Hiermee voegt u een horizontale lijn in die u naar wens kunt vergroten of verkleinen.
U kunt ook een horizontale lijn maken met het Randgereedschap. Ga daarvoor naar het tabblad Pagina-indeling en klik op de knop Randen. Kies in het uitrolmenu de optie Horizontale lijn. Hiermee wordt een horizontale lijn ingevoegd op het huidige invoegpunt. Hoe kan ik een plattegrond maken? Er zijn een paar manieren om een plattegrond te maken. Eén manier is het gebruik van een plattegrondsjabloon. Er zijn veel verschillende soorten sjablonen online en in ontwerpsoftwareprogramma's beschikbaar. Een andere manier om een plattegrond te maken is met een tekenprogramma als AutoCAD.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe kan ik het beste een plattegrond maken?

Online plattegrond maken

  1. Floorplanner: in Floorplanner kun je niet alleen je huis, maar ook je tuin tekenen.
  2. Roomstyler: in dit programma kun je je huis helemaal inrichten, inclusief meubels.
  3. SketchUp: voor dit programma is een beetje ervaring met tekenprogramma's een voordeel, want heel eenvoudig is het niet.
Dienovereenkomstig, hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in excel? De tekst van twee of meer cellen combineren in één cel
  1. Selecteer de cel waarin u de gecombineerde gegevens wilt hebben.
  2. Typ = en selecteer de eerste cel die u wilt combineren.
  3. Typ & en gebruik aanhalingstekens met een spatie ertussen.
  4. Selecteer de volgende cel die u wilt combineren en druk op Enter.

En nog een vraag, hoe maak je een verticale lijn in word?

Als u een verticale lijn tussen de kolommen wilt toevoegen, opent u het dialoogvenster kolommen .

  1. Kies pagina-indeling > kolommen. Kies meer kolommenonder in de lijst.
  2. Schakel in het dialoogvenster kolommen het selectievakje naast lijn tussen.
Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel? In Excel is voorwaardelijke opmaak te vinden onder het tabblad Home, in de groep Stijlen. Er is een uitklapmenu dat alle opties voor voorwaardelijke opmaak bevat.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een figuur in word?

Microsoft Word heeft geen ingebouwde functie voor het maken van figuren. Er zijn echter een paar manieren om dit te omzeilen.
Eén mogelijkheid is om een tabel te maken en de gewenste afbeeldingen in de cellen in te voegen. Dit geeft u enige controle over de plaatsing van de afbeeldingen, maar de algemene lay-out wordt beperkt door de structuur van de tabel.
Een andere optie is om de afbeeldingen in een tekstvak in te voegen. Dit geeft u meer flexibiliteit met de lay-out, maar u moet er wel voor zorgen dat het tekstvak en de afbeeldingen de juiste afmetingen hebben, zodat ze elkaar niet overlappen of vervormd raken.
Tenslotte kunt u een invoegtoepassing of plugin van derden gebruiken om figuren in Word-documenten in te voegen. Deze hulpmiddelen geven u meestal meer controle over de lay-out en de plaatsing van de afbeeldingen dan de ingebouwde opties.

Door Cormac Budworth

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een tekening op de computer? :: Kan je tekenen op Samsung tablet?
Handige links