Huis > K > Kun Je Het Scherm Van Je Smartphone Gebruiken Als Extra Scherm Op Je Computer?

Kun je het scherm van je smartphone gebruiken als extra scherm op je computer?

Android als tweede scherm

Duet Display is nu ook beschikbaar voor Android-apparaten waarmee je je Mac of Windows-pc kunt uitbreiden met een tweede beeldscherm. Je Android smartphone of tablet kan namelijk via deze applicatie direct gebruikt worden als tweede scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe GPX bestand openen op smartphone?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Klik op 'openen met' na het drukken op de 3 puntjes rechtsboven. U kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app.

Dienovereenkomstig, hoe werkt vysor?

Vysor

Zorg er wel voor dat je gebruikmaakt van Google Chrome op je pc of Mac.

  • Download en installeer de Vysor Chrome-app via deze link;
  • Schakel usb-foutopsporing in door de ontwikkelaarsopties op je Android-toestel te activeren.
Dit in overweging nemend, hoe iphone scherm op laptop? Tik op het Spiegel-icoon op je iOS apparaat. Ga naar het Controlecentrum en Scherm Spiegelen, en kies de naam van je Windows 10 om te verbinden. Je kunt ook de QR-code scannen of de PIN-code invoeren om verbinding te maken. Eens verbonden, kan je je iPhone of iPad scherm direct op je Windows 10 zien.

Waarom verbind mijn telefoon niet met mijn laptop?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom uw telefoon geen verbinding maakt met uw laptop. Een reden zou kunnen zijn dat uw telefoon niet in de ontdekkingsmodus staat, wat betekent dat het niet zichtbaar is voor andere apparaten. Een andere reden kan zijn dat de Bluetooth van uw laptop is uitgeschakeld. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met de drivers voor de Bluetooth van uw telefoon of laptop. Hoe kan ik synchroniseren? Om te synchroniseren moet je een hulpmiddel gebruiken om de twee bestanden te vergelijken en dan de wijzigingen samen te voegen. Enkele veel gebruikte gereedschappen hiervoor zijn diff en patch.

Gerelateerde artikelen

Hoe scherm verslepen?

Het scherm kan worden verplaatst naar: rechter zijscherm, linker zijscherm, boven of onder.

Wat dit betreft, hoe kan je je scherm delen met iemand?

Klik op Mijn scherm delen om te kiezen welk scherm u wilt delen. Vervolgens wordt u gevraagd het scherm te kiezen dat u aan de medewerker wilt laten zien. Uw bureaublad is standaard geselecteerd. Klik op de knop Scherm delen starten zodra u heeft gekozen welk scherm u wilt delen. Hoe werkt duet display? Duet Display werkt heel simpel. Je koppelt het Android-toestel draadloos aan je computer of via usb-c, waarna je een tweede scherm tot je beschikking hebt. De app werkt vanaf Android 7.1 (Nougat) en je computer moet minstens Windows 10 draaien.

Kan je een laptop als tweede scherm gebruiken?

Ga naar de andere PC of laptop. Druk op Win-P en klik op Verbinding maken met een draadloos beeldscherm. Wacht tot je andere laptop is gedetecteerd. Selecteer het en kies of je het wilt dupliceren of uitbreiden. Hoe scherm spiegelen iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u het scherm van uw iPhone kunt spiegelen. Eén manier is om de ingebouwde AirPlay-functie te gebruiken. Hiervoor heb je een Apple TV nodig die op hetzelfde Wi-Fi-netwerk is aangesloten als je iPhone. Zodra beide apparaten verbonden zijn, open je Control Center op je iPhone en tik je op het AirPlay-pictogram. Van daaruit zou je je Apple TV moeten zien als een mogelijk apparaat om naar te spiegelen. Selecteer het en je scherm wordt gespiegeld.
Een andere manier om je iPhone-scherm te spiegelen is door een kabel te gebruiken die je iPhone rechtstreeks op je tv aansluit. Het meest gebruikte type kabel hiervoor is een HDMI-kabel. U kunt het ene uiteinde van de kabel aansluiten op de Lightning-poort van uw iPhone, en het andere uiteinde op een HDMI-ingang van uw tv. Zodra de kabel is aangesloten, moet uw tv het scherm van uw iPhone weergeven.
Als je een smart-tv hebt die de Miracast-standaard ondersteunt, kun je die ook gebruiken om je iPhone-scherm te spiegelen. Open hiervoor het Control Center op je iPhone en tik op het pictogram Screen Mirroring. Van daaruit zou je je tv moeten zien als een mogelijk apparaat om naar te spiegelen. Selecteer hem en je scherm wordt gespiegeld.

Hoe kan ik mijn scherm delen op iPhone?

Er zijn een paar verschillende manieren om je scherm op de iPhone te delen:
Gebruik AirPlay om het scherm van je iPhone draadloos te spiegelen aan een ander Apple-apparaat, zoals een Apple TV of een andere iPhone.
Gebruik de Lightning Digital AV Adapter om je iPhone aan te sluiten op een tv, projector of ander HDMI-compatibel scherm.
Gebruik de Apple Lightning-naar-VGA-adapter om je iPhone aan te sluiten op een VGA-scherm.

Door Richer Mcmenamy

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je screen mirroring? :: Is het slecht om je telefoon de hele nacht op te laden?
Handige links