Huis > H > Hoe Kan Je Screen Mirroring?

Hoe kan je screen mirroring?

Je opent de app op je smartphone of laptop en je geeft de opdracht om de video af te spelen op een tv. Daarvoor maakt de Chromecast of Google Cast direct verbinding met internet. Je gebruikt je smartphone of tablet dus alleen voor de bediening. Je kunt zowel Android- als Apple-apparaten gebruiken voor de bediening.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik screen mirroring op iPhone?

U kunt uw scherm vanaf uw telefoon spiegelen. Het pictogram Airplay (Synchrone weergave) bevindt zich in het bedieningspaneel. U kunt het scherm van uw telefoon delen met een televisie. Het scherm van uw telefoon staat op het televisiescherm.

Je kunt ook vragen hoe stream ik van samsung telefoon naar tv?

Om van uw Samsung-telefoon naar een tv te streamen, moet u een compatibel streamingapparaat gebruiken, zoals een Samsung Smart TV, Chromecast of Roku. Zodra u dat hebt ingesteld, kunt u een app zoals Netflix of Hulu gebruiken om inhoud van uw telefoon naar uw tv te streamen. Je kunt ook vragen hoe deel je scherm met tv? De beste manier om uw scherm te delen met een tv is het gebruik van een HDMI-kabel. U kunt uw computer met een HDMI-kabel op de tv aansluiten en vervolgens de afstandsbediening van de tv gebruiken om de functie voor het delen van het scherm te openen.

Door Drusilla Horabik

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik geen internet op mijn tablet? :: Kun je het scherm van je smartphone gebruiken als extra scherm op je computer?
Handige links