Huis > W > Welke Zenders Zenden Tennis Uit?

Welke zenders zenden tennis uit?

Tot de zenders die zich veel op het tennis richten, behoren Eurosport, Ziggo Sport, Telenet Play Sports en ESPN-Sports. Ook de publieke omroepen VRT (Sporza) en de NOS (Studio Sport) zenden regelmatig live tennis uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Is Eurosport 1 gratis?

Eurosport is beschikbaar op de website en mobiele app en geeft gratis toegang tot nieuws, artikels, scores, podcasts, hoogtepunten van evenementen,... En sinds kort biedt Eurosport ook toegang tot live en on-demand streaming van al zijn kanalen. Voor de streamingdienst is een abonnement nodig. Dit in overweging nemend, wie zendt tennis uit 2022? 2022 Mannen's Tennis programma | ESPN.

Waar kan je Indian Wells kijken?

De Indian Wells Masters, ook bekend als de BNP Paribas Open, is een jaarlijks tennistoernooi dat plaatsvindt in Indian Wells, Californië. Het is een van de meest prestigieuze evenementen op de ATP Tour en trekt veel topspelers van de wereld aan. Het toernooi wordt gehouden in de Indian Wells Tennis Garden en wordt gespeeld op harde buitenbanen. Het hoofdtoernooi wordt voorafgegaan door een kwalificatietoernooi en een dubbeltoernooi. Dienovereenkomstig, waar wordt abn tennis uitgezonden? De Australian Broadcasting Corporation (ABC) is een openbare omroep die televisie-, radio- en onlinediensten aanbiedt in heel Australië. Een van haar televisiekanalen is ABC2, dat een verscheidenheid aan programma's uitzendt, waaronder sport. ABC2 heeft de uitzendrechten voor het Australian Open tennistoernooi en zal het toernooi van 15 tot 28 januari 2018 uitzenden.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe laat is er tennis op tv?

Maandagvanaf 12.30 uur vanaf 19.30 uur
Dinsdag t/m donderdagvanaf 11.00 uur vanaf 19.30 uur
Vrijdagvanaf 12.30 uur vanaf 19.30 uur
Zaterdagvanaf 15.00 uur Halve finale live vanaf 19.30 uur Halve finale live
Zondag15.30 uur Finale live
Wat dit betreft, welke zender is ziggo sport tennis? Op dit kanaal vind je Ziggo Sport Tennis:

Ziggo: 406. KPN: 238. Telfort: 238. XS4ALL: 238.

Daarvan, waar kan ik eurosport 1 kijken?

Tv-zender Eurosport 1 is beschikbaar bij Ziggo, T-Mobile, KPN, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA. Trouwens, hoe duur is eurosport? Ik weet niet helemaal zeker wat u vraagt. Wil je weten hoeveel een abonnement op Eurosport kost? Of hoeveel het kost om naar Eurosport te kijken?
Als u wilt weten hoeveel een abonnement op Eurosport kost, hangt het antwoord af van uw locatie. In de Verenigde Staten kost een abonnement op Eurosport via Comcast bijvoorbeeld $5 per maand.
Als u wilt weten hoeveel het kost om Eurosport-programma's te bekijken, is het antwoord dat dit afhangt van het programma dat u wilt bekijken. Als u bijvoorbeeld live verslag wilt doen van de Tour de France, kost u dat 39,99 dollar.

Hoe kan je Eurosport kijken?

Er zijn een paar manieren om naar Eurosport te kijken. Eén manier is om naar hun website te gaan en op het tabblad 'live stream' te klikken. Zo kom je op een pagina waar je kunt kiezen welk evenement je wilt bekijken. Je moet je aanmelden bij je tv-aanbieder om toegang te krijgen tot de livestream. Een andere manier om naar Eurosport te kijken is door hun app te downloaden. De app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-toestellen. Zodra je de app hebt gedownload, kun je je aanmelden bij je tv-aanbieder en beginnen met streamen.

Door Richards Lusk

Vergelijkbare artikelen

Wie zendt ATP Indian Wells uit? :: Waar kan ik live tennis zien?
Handige links