Huis > W > Wie Zendt Atp Indian Wells Uit?

Wie zendt ATP Indian Wells uit?

Ziggo Sport Tennis

Je haalt je tennishart wekelijks op met de aces en matchpoints tijdens de mooiste WTA en ATP-toernooien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wie zendt Barcelona uit vanavond?

In Nederland zijn de uitzendrechten van de Spaanse competitie in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden bijna alle competitiewedstrijden van FC Barcelona uit.

Je kunt ook vragen hoe laat dames finale australian open 2022?

DatumTijdEnkel of dubbelspel
Vrijdag 28 januari 202202:00Finale Gemengd dubbelspel
Zaterdag 29 januari 202210:45Finale Heren dubbelspel
09:30Finale Dames enkelspel
Zondag 30 januari 202205:00Dames dubbelspel
Hoe laat begint finale tennis vandaag? Hoe laat en waar is Australian Open-finale tussen Nadal en Medvedev te zien? De wedstrijd begint om 19.30 uur in Melbourne, dat wil zeggen om 09.30 uur Nederlandse tijd. Zoals je waarschijnlijk gewend bent, zendt Eurosport de wedstrijd live uit.

Welke zender zendt Wimbledon uit?

Het tennistoernooi van Wimbledon wordt uitgezonden op de netwerken van de ESPN-familie. ESPN zendt de eerste rondes van Wimbledon live uit en ESPN2 de latere rondes. ESPN zendt tijdens het toernooi ook herhalingen van wedstrijden uit. Waar kan ik Wimbledon zien? Het tennistoernooi van Wimbledon wordt jaarlijks gehouden in Londen, Engeland. Het is een van de vier Grand Slam tennistoernooien, de andere zijn de Australian Open, de French Open en de US Open. Wimbledon wordt gehouden in de All England Club en is het oudste tennistoernooi ter wereld. Het is ook een van de meest prestigieuze en wordt beschouwd als het belangrijkste toernooi in de tennissport.

Gerelateerde artikelen

Wie zendt Barcelona uit?

De uitzendrechten van de Spaanse competitie zijn in Nederland in handen van Ziggo Sport Totaal. Zij zenden bijna alle competitiewedstrijden van FC Barcelona uit.

Dienovereenkomstig, waar kan ik davis cup kijken?

Er zal worden gespeeld op gravel. De winnaar van het duel plaatst zich direct voor de Davis Cup Finals, de verliezer speelt in september 2022 een duel in Wereldgroep I. Live kijken? Alle duels zijn live te volgen via toptennis.tennis.nl en ook Ziggo Sport doet live verslag van alle wedstrijden. Dit in overweging nemend, wie in finale abn amro? ROTTERDAM - Felix Auger-Aliassime heeft zondagmiddag in Ahoy de eerste titel uit zijn loopbaan bemachtigd. In de finale van het ABN Amro World Tennis Tournament was het eindelijk raak voor de 21-jarige Canadees. Hij rekende in twee sets af met de als eerst geplaatste Stefanos Tsitsipas: 6-4, 6-2.

Hoe laat is de finale ABN Amro?

Kijk op zondag 13 februari vanaf 14.30 uur LIVE naar de finale van het ABN AMRO WTT via de livestream hierboven. Op zondag 14 februari staan Félix Auger-Aliassime en Stéfanos Tsitsipás tegenover elkaar in de finale van het ABN AMRO toernooi in Rotterdam. Wat dit betreft, hoe laat is de finale abn amro 2020? De finale ABN AMRO 2020 wordt gehouden op zondag 25 oktober.

Dienovereenkomstig, wat voor sport is er vandaag op tv?

Het antwoord op deze vraag hangt af van het land waar je bent en hoe laat het is. In de Verenigde Staten zijn er bijvoorbeeld veel verschillende sporten die de hele dag en nacht worden uitgezonden. Enkele van de populairste sporten die in de VS worden uitgezonden zijn voetbal, basketbal, honkbal en hockey.

Door Diane-Marie Perilli

Vergelijkbare artikelen

Welke tv zender Australian Open 2022? :: Welke zenders zenden tennis uit?
Handige links