Huis > H > Hoe Thunderbird Opnieuw Installeren?

Hoe Thunderbird opnieuw installeren?

Bezoek de Thunderbird-downloadpagina in een willekeurige browser (bv. Firefox of Microsoft Internet Explorer). De pagina zal u automatisch de meest geschikte versie(s) van Thunderbird aanbevelen. Klik op de groene downloadkoppeling om het installatieprogramma van Thunderbird te downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Trouwens, is mozilla thunderbird gratis?

Ja, Mozilla Thunderbird is gratis. Hoeveel Gmail accounts heb ik? Er is geen vast antwoord op deze vraag omdat iedereen een ander aantal Gmail-accounts heeft. Om erachter te komen hoeveel Gmail-accounts u hebt, moet u uw lijst met e-mailadressen doorlopen en tellen hoeveel daarvan Gmail-accounts zijn.

Kan ik een nieuw Gmail account aanmaken?

Ja, u kunt een nieuwe Gmail-account aanmaken. U kunt zich aanmelden voor een nieuw Gmail-account door naar de Gmail-website te gaan en te klikken op de link "Een account aanmaken". Bovendien, kan ik een tweede google-account aanmaken? Ja, u kunt een tweede Google-account aanmaken door naar de pagina Google-accounts te gaan en op de knop "Account aanmaken" te klikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Momenteel is het niet mogelijk om verschillende Google-accounts samen te voegen. Als u uw gegevens wilt overzetten van het ene account naar het andere, kunt u dit per product doen. Als u een nieuw product wilt gaan gebruiken, hoeft u geen nieuw Google-account te maken. Waar kan ik een gratis e-mailadres aanmaken? De 8 beste gratis e-maildiensten

  1. Gmail. Gmail is gemakkelijk een van de beste gratis e-maildiensten.
  2. Zoho. Zoho is een e-maildienst die zowel de particulier als de professional aanspreekt.
  3. Outlook. De Outlook website lijkt sterk op de traditionele applicatie.
  4. Yahoo.
  5. Apple iCloud.
  6. Tutanota.
  7. AOL Mail.
  8. GMX.

Hoe werken met Thunderbird?

Via Thunderbird verstuurt, ontvangt en beantwoordt u e-mails van verschillende e-mailadressen. U hoeft dus nog maar één programma te gebruiken om alle mail bij te houden. Thunderbird kan overweg met uiteenlopende type mailadressen, zoals van Microsoft en Gmail, maar ook van uw provider. Hoe kan ik zien welke versie van Thunderbird Ik heb? U kunt erachter komen welke versie van Thunderbird u hebt in het gedeelte "Over" van het Thunderbird-menu. Klik hiervoor op de menuknop in de rechterbovenhoek van het Thunderbird-venster en klik op "Over Thunderbird". In het "Over" venster ziet u het versienummer van Thunderbird naast het kopje "Versie".

Bovendien, wat is thunderbird mac?

Thunderbird voor Mac is een gratis, open-source en cross-platform e-mail-, nieuws- en chatclient ontwikkeld door de Mozilla Foundation. De client is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux. Thunderbird ondersteunt meerdere e-mailaccounts, controle op ongewenste e-mail, filteren van berichten, groeperen van berichten en labels. De client heeft ook een zoekfunctie waarmee gebruikers hun e-mail kunnen doorzoeken op afzender, ontvanger, onderwerp of datum.

Door Flavian Felix

Vergelijkbare artikelen

Waar staat het adresboek van Thunderbird? :: Wat is een thumbs bestand?
Handige links