Huis > W > Wat Is Een Thumbs Bestand?

Wat is een thumbs bestand?

De (Thumbs. db . DB ) bestand slaat een miniatuurversie van de foto's in de map, waardoor het sneller om de miniatuurafbeeldingen elke keer dat de map wordt geopend weer te geven. De Thumbs.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kan ik thumbs verwijderen?

In Windows worden duimen opgeslagen in het bestand Thumbs.db. Om duimen te verwijderen, kunt u het Thumbs.db-bestand verwijderen of de cachingfunctie voor duimen uitschakelen. Om het Thumbs.db-bestand te verwijderen, kunt u een bestandsverkenner of de opdrachtregel gebruiken. Om thumb caching uit te schakelen, kunt u de Groepsbeleid-editor of de Register-editor gebruiken. Kan thumbs niet verwijderen? Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen thumbs.db bestanden kunt verwijderen. Eén reden is dat het bestand in gebruik is door een ander programma. Een andere reden is dat je misschien geen toestemming hebt om het bestand te verwijderen. Als je het thumbs.db bestand probeert te verwijderen van een netwerkschijf, heb je daar misschien geen toestemming voor. Om het bestand te verwijderen, moet u ofwel het programma sluiten dat het gebruikt, ofwel toestemming krijgen van de netwerkbeheerder.

Door Orlena Stetson

Vergelijkbare artikelen

Hoe Thunderbird opnieuw installeren? :: Hoe bestanden delen in Windows 10?
Handige links