Huis > H > Hoe Kan Ik Thunderbird Updaten?

Hoe kan ik Thunderbird updaten?

Ga naar het menu Help en selecteer Over Thunderbird. Klik in de menubalk op het menu Thunderbird en selecteer Over Thunderbird. Klik boven in het Thunderbird-venster op het menu Help en selecteer Over Thunderbird.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Apple TV niet updaten?

Als je de Apple TV niet kunt updaten, controleer dan of je een internetverbinding hebt. Sluit de Apple TV niet aan als de voortgangsbalk van de update niet goed lijkt te werken. Wacht nog even tot de update is voltooid.

Hoe verwijder ik Mozilla Thunderbird?

Volg deze instructies om Thunderbird van uw computer te verwijderen.

  1. Ga naar het menu Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  2. Klik op Software.
  3. Selecteer Mozilla Thunderbird in de lijst van programma's.
  4. Klik op Verwijderen.
Trouwens, welke mailprogramma's zijn er? De 5 beste gratis e-mail programma's in 2020/2021
  1. Gmail. Ben je fan van Google, dan is Gmail een goede keuze, de navigatie lijkt op die van Google, waardoor je snel vertrouwd raakt het met programma.
  2. YahooMail.
  3. Mozilla Thunderbird.
  4. Protonmail.
  5. Outlook.com.

Men kan zich ook afvragen: wat is het beste mailprogramma voor windows 10?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want het beste mailprogramma voor Windows 10 hangt af van individuele behoeften en voorkeuren. Enkele veelgebruikte en goed beoordeelde mailprogramma's voor Windows 10 zijn echter Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird en Windows Live Mail. Dus, welk mailprogramma lijkt op windows live mail? Het programma Windows Live Mail lijkt op andere mailprogramma's in die zin dat gebruikers er e-mailberichten mee kunnen versturen en ontvangen. Windows Live Mail bevat echter ook een aantal unieke functies, zoals de mogelijkheid om meerdere e-mailaccounts, een agenda en een takenlijst aan te maken en te beheren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Flash Player updaten?

De eerste methode is in Windows Start openen. Het Configuratiescherm kan worden geopend. In het uitklapmenu staat de weergave met. Klik op de grote pictogrammen. Klik op de speler om deze af te spelen. U kunt op het tabblad updates klikken. Het huidige versienummer moet worden gecontroleerd. Klik op nu controleren of check now.

Trouwens, waarom kan ik mozilla firefox niet openen?

Controleer uw computer en verwijder alle malware of software die problemen kan veroorzaken: Controleer de uitgaveopmerkingen om te zien of er bekende problemen zijn met uw versie van Firefox. Controleer de instructies van uw computer voor het verwijderen van software die problemen veroorzaakt. Dienovereenkomstig, hoe firefox herstarten? Firefox herstarten in Veilige modus

, klik op Help en selecteer Herstarten met uitgeschakelde add-ons… en klik op Herstarten in het dialoogvenster Herstarten met uitgeschakelde add-ons.

Bovendien, wat te doen firefox reageert niet?

Als het probleem niet langer optreedt, was hardwareversnelling waarschijnlijk de oorzaak. U kunt proberen de stuurprogramma's van uw grafische kaart bij te werken om te zien of dat het probleem verhelpt, of eenvoudig Firefox zonder hardwareversnelling gebruiken. Bovendien, is thunderbird mail veilig? Ja, Thunderbird is een veilige e-mailclient. Het gebruikt SSL/TLS om alle communicatie met e-mailservers te versleutelen. U kunt ook Opportunistic TLS inschakelen om de communicatie met andere e-mailclients die dit ondersteunen te versleutelen.

Wat doet Thunderbird?

Thunderbird is een gratis, open-source, cross-platform e-mail-, nieuws- en chatclient ontwikkeld door de Mozilla Foundation.
Thunderbird ondersteunt meerdere e-mailaccounts, abonnementen op nieuwsgroepen en RSS-feeds. Het biedt ook ondersteuning voor HTML e-mail, adresboeken en agendasynchronisatie. Thunderbird kan worden uitgebreid met add-ons.

Door Trellas Barbini

Vergelijkbare artikelen

Wat is verschil tussen USB-C en Thunderbolt? :: Hoe krijg ik Thunderbird in het Nederlands?
Handige links