Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Chromecast Updaten?

Hoe kan ik mijn Chromecast updaten?

De Chromecast updaten gaat helemaal vanzelf, daar hoef je niets voor te doen. Het apparaat zal regelmatig via je WIFI verbinding checken of er een nieuwe versie van de Chromecast firmware beschikbaar is en deze direct updaten. Het lampje van de Chromecast gaat kort wit knipperen als de firmware update uitgevoerd wordt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar staat cast-icoon?

Het Cast-icoon bevindt zich in het overloopgebied.

van Chrome te klikken in de rechterbovenhoek van uw browser. Kijk of u het Cast-icoon daar kunt vinden. Opmerking: U kunt het Cast-icoon terugzetten op de werkbalk door met de rechtermuisknop op het icoon te klikken en op In werkbalk houden te klikken.
Je kunt ook vragen hoe ziet het cast-icoon eruit? Klik linksonder op het scherm op het tabblad Home. Scrol omlaag naar het gedeelte Apparaten en zoek Chromecast. Als je je Chromecast ziet staan, zit deze op hetzelfde netwerk als je Android. Als je je Chromecast niet ziet staan, zit deze mogelijk op een ander netwerk dan je Android.

Dienovereenkomstig, hoe ziet een cast-icoon eruit?

Een cast-pictogram is een klein pictogram dat in de rechterbovenhoek van het scherm verschijnt wanneer u een video van uw apparaat naar een tv aan het casten bent. Het pictogram ziet eruit als een tv met een kleine pijl die uit de onderkant komt. Waarom cast mijn telefoon niet? Er zijn een paar redenen waarom je telefoon niet kan casten. Eén reden kan zijn dat je telefoon niet compatibel is met het casting-apparaat. Een andere reden kan zijn dat het casting-apparaat niet compatibel is met de app die je probeert te gebruiken. Een andere reden kan zijn dat je telefoon en het casting-apparaat zich niet op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden. Controleer tot slot of de app die je probeert te gebruiken casting ondersteunt.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waarom doet Smartview het niet?

Smart View is een methode om je telefoon via wifi naar een tv te spiegelen. Je kunt je favoriete foto's, video's, presentaties en games op een groter scherm bekijken. Als Smart View niet werkt, zal het herstarten of opnieuw opstarten van je telefoon het probleem meestal oplossen. Hoe kan ik casten naar tv? Casten vanuit apps met Chromecast naar je tv

  1. Zorg ervoor dat het mobiele apparaat, de tablet of de computer waarmee je cast, is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast of tv met Chromecast ingebouwd.
  2. Open een app met Chromecast.
  3. Tik op het Cast-icoon.
  4. Tik op het apparaat waarnaar je wilt casten.

Bovendien, hoe verbind ik mijn smartphone met mijn smart tv?

Open de Google Home app (of installeer de app als je deze nog niet hebt). Druk op de knop 'toevoegen' en kies voor 'nieuwe apparaten instellen'. De app zal vervolgens een beschikbaar apparaat zoeken en verbinding maken om de configuratie te starten. Uiteindelijk zal er een code op je tv verschijnen. Hoe verbind ik mijn Samsung telefoon met tv? Om je Samsung-telefoon met je tv te verbinden, heb je een aantal opties. Allereerst kun je een MHL- of SlimPort-adapter gebruiken om je telefoon rechtstreeks aan je tv te koppelen via een HDMI-kabel. Als je telefoon geen MHL- of SlimPort-aansluiting heeft, kun je een HDMI-naar-micro-HDMI- of HDMI-naar-mini-HDMI-adapter gebruiken in combinatie met een normale HDMI-kabel.

Welke wifi gebruikt mijn Chromecast?

Om te achterhalen welk wifi-netwerk je Chromecast gebruikt, volg je de onderstaande stappen:
1. Ga naar de instellingen van je Chromecast. Dit doe je door op het Chromecast-icoontje te klikken in de rechterbovenhoek van je scherm, wanneer je de Chromecast-app opent.
2. Klik vervolgens op het tabblad 'Wi-Fi-instellingen'.
3. Hier zie je welk wifi-netwerk je Chromecast gebruikt.

Door Teador

Vergelijkbare artikelen

Heeft LG TV Chromecast? :: Waarom krijg ik geen verbinding met Chromecast?
Handige links