Huis > H > Hoe Laat Je Een Presentatie Automatisch Afspelen?

Hoe laat je een presentatie automatisch afspelen?

Dia's automatisch af laten spelen / PowerPoint loop

  1. Open je tabblad diavoorstelling en klik op diavoorstelling instellen;
  2. Vink deze optie aan: herhalen tot op ESC wordt gedrukt;
  3. Ga vervolgens naar het tabblad overgangen en haal het vinkje weg bij muisklik en zet deze bij na (invoeren seconden) aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Dus, hoe stel je tijd in bij google presentatie?

Open een presentatie in Google Presentaties. Klik rechtsboven op Diavoorstelling . Opties voor automatisch doorgaan. Kies hoe snel de dia's elkaar moeten opvolgen. Hoe laat je een filmpje afspelen in PowerPoint? Automatisch een videobestand afspelen in een diavoorstelling

  1. Klik in de normale weergave op de video in de dia.
  2. Klik onder Hulpmiddelen voorvideo op het tabblad Afspelen.
  3. Klik naast Startop de pijl-omlaag en selecteer Automatisch.

Hoe moet je een presentatie eindigen?

Wanneer u een presentatie beëindigt, moet u uw publiek bedanken voor hun tijd, en u kunt ook een kort overzicht geven van wat u hebt besproken. U kunt uw publiek ook iets achterlaten om over na te denken, zoals een vraag of een oproep tot actie. Hoe maak je een Pecha Kucha? Een Pecha Kucha is een presentatievorm waarbij 20 dia's elk 20 seconden worden getoond. Dit resulteert in een presentatie van 6 minuten en 40 seconden. Pecha Kucha's worden meestal gebruikt om creatief werk te presenteren, zoals ontwerpconcepten, foto's en kunstwerken.
Om een Pecha Kucha te maken, begin je met het maken van 20 dia's. Elke dia moet één afbeelding of stuk tekst bevatten. De afbeelding of tekst moet verband houden met het onderwerp van je presentatie. Als je bijvoorbeeld een ontwerpconcept presenteert, kun je op elke dia een andere fase van het ontwerpproces laten zien.
Open je dia's in PowerPoint of een vergelijkbare presentatiesoftware. Stel de software zo in dat de dia's na 20 seconden automatisch verder gaan. Zo blijft u tijdens uw presentatie bij de les.
Wanneer je klaar bent om je Pecha Kucha te geven, start je de presentatie en spreek je over elke dia die op het scherm verschijnt. Probeer je opmerkingen kort en bondig te houden. Vergeet niet dat je maar 20 seconden hebt voor elke dia!
Pecha Kucha's zijn een geweldige manier om een grote hoeveelheid informatie beknopt te presenteren. Door afbeeldingen te gebruiken en je opmerkingen kort te houden, kun je je publiek boeien en je ideeën effectief overbrengen.

Gerelateerde artikelen

Kan je op een Blu-Ray speler dvd's afspelen?

Een speler speelt discs af. Sommige spelers ondersteunen geen 3D-materiaal of kunnen geen films uit een usb-geheugen afspelen.

Trouwens, hoe laat je een youtube filmpje automatisch afspelen in powerpoint?

Ga onder Hulpmiddelen voorvideo naar het tabblad Afspelen, in de groep Videoopties, in de lijst Start, op een van de volgende opties: Als u de video wilt afspelen wanneer de dia met de video verschijnt in de weergave Diavoorstelling, selecteert u Automatisch. Bovendien, hoe een ingesproken powerpoint beluisteren? In het venster Opname kunt u met de driehoekige knop Afspelen in de linkerbovenhoek een voorbeeld beluisteren van de opname van de dia die op dat moment de focus in dat venster heeft.

Dienovereenkomstig, hoe zet je een google presentatie op een usb stick?

Een Google Doc op een USB stick zetten

  1. Stop je USB-stick in je computer. Hij past in een van de dunne, rechthoekige ingangen in je computer.
  2. Selecteer het document dat je wilt downloaden. Klik gewoon op het document om het te selecteren.
  3. Klik op ⋮.
  4. Klik op Download.
Bovendien, hoe maak je een google presentatie? Om een Google Presentatie te maken, moet je eerst een Google-account aanmaken als je die nog niet hebt. Zodra je dit hebt gedaan, kun je naar Google Drive gaan, waar al je Google-documenten zijn opgeslagen. Bovenaan de pagina ziet u een optie "Maken". Klik hierop en selecteer "Presentatie".
Er wordt een nieuwe pagina geopend met een lege presentatie. U kunt beginnen met het toevoegen van inhoud aan uw presentatie door dia's toe te voegen. Klik hiervoor op de optie "Invoegen" bovenaan de pagina en selecteer "Nieuwe dia". Een nieuwe dia wordt aan je presentatie toegevoegd.
U kunt dan inhoud aan uw dia toevoegen door te klikken op de optie "Tekst" in het bovenste menu. Hiermee kunt u tekstvakken aan uw dia toevoegen. U kunt ook afbeeldingen, video's en andere multimedia-inhoud aan uw presentatie toevoegen door op de optie "Invoegen" te klikken en de juiste optie te selecteren.
Zodra u alle inhoud aan uw presentatie hebt toegevoegd, kunt u deze opslaan door op de optie "Bestand" in het bovenste menu te klikken en "Opslaan als" te selecteren.

Vervolgens, hoe print je in google docs?

Om te printen in Google Docs moet je eerst het document openen dat je wilt printen. Klik vervolgens op het tabblad Bestand in de linkerbovenhoek van het scherm. Daarna klikt u op de optie Afdrukken. Aan de rechterkant van het scherm verschijnt een afdrukvoorbeeld van uw document. Klik ten slotte op de knop Afdrukken in de linkerbenedenhoek van het scherm.

Door Ingmar Bugtong

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een tijdbalk geschiedenis? :: Hoe Fitbit luxe resetten?
Handige links