Huis > H > Hoe Blokkeer Je Titels In Excel?

Hoe blokkeer je titels in Excel?

Kolommen of rijen blokkeren

  1. Selecteer de cel onder de rijen en rechts van de kolommen die u zichtbaar wilt houden terwijl u door het werkblad schuift.
  2. Selecteer Weergave > Titels blokkeren > Titels blokkeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Vervolgens, hoe eerste rij en kolom blokkeren excel?

Als je meerdere rijen en of kolommen wilt blokkeren, dan selecteer je de cel waarboven je de rijen en links daarvan de kolommen wilt blokkeren. Dus je plaatst de cursor in C3 als je de eerste twee rijen en de eerste twee kolommen wilt vastzetten. Klik vervolgens op Beeld, Blokkeren en dan Titels blokkeren. Hoe blokkeer je cellen in Excel? Selecteer de cellen die u wilt vergrendelen. Klik op het tabblad Start in de groep Uitlijning op de kleine pijl om het pop-upvenster Cellen opmaken te openen. Schakel op het tabblad Beveiliging het selectievakje Vergrendeld in en klik vervolgens op OK om de pop-up te sluiten.

Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel?

In Excel is voorwaardelijke opmaak te vinden onder het tabblad Home, in de groep Stijlen. Er is een keuzemenu met opties voor voorwaardelijke opmaak. Waar vind ik weergave in Excel? Het tabblad "Weergave" bevindt zich in het keuzemenu "Bestand". Onder het tabblad "Weergave" vindt u verschillende opties om de weergave van uw Excel-spreadsheet aan te passen. U kunt bijvoorbeeld de lettergrootte, het aantal werkbladtabs en het kleurenschema wijzigen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in excel?

De tekst van twee of meer cellen combineren in één cel

  1. Selecteer de cel waarin u de gecombineerde gegevens wilt hebben.
  2. Typ = en selecteer de eerste cel die u wilt combineren.
  3. Typ & en gebruik aanhalingstekens met een spatie ertussen.
  4. Selecteer de volgende cel die u wilt combineren en druk op Enter.
Waarom kan ik niet meer scrollen in Excel? Herstel ontbrekende schuifbalken

Klik op het tabblad Geavanceerd in dat venster. Selecteer vervolgens het Verticale schuifbalk weergeven selectievakje. Selecteer de Toon horizontale schuifbalk optie als Excel die schuifbalk niet weergeeft. Klik op de OK knop om af te sluiten.

Hoe eerste kolom vastzetten in Excel?

Vastzetten van een kolom: Klik op Eerste kolom blokkeren. Wanneer u nu naar rechts scrolt, blijft de linkerkolom staan. Vastzetten meerdere kolommen: Klik eerst in de eerste cel naast de kolommen die u wilt blokkeren, klik vervolgens op Titelblokkering en de kolommen ernaast blijven vaststaan. Dienovereenkomstig, wat is de rij en wat is de kolom? Een rij is een horizontale lijn van gegevens, terwijl een kolom een verticale lijn van gegevens is.

Bovendien, wat is een rij en kolom in excel?

Een rij is een horizontale rij cellen in een werkblad. Een kolom is een verticale rij cellen in een werkblad.

Door Larena Salome

Vergelijkbare artikelen

Welke graad of titel hebt u behaald? :: Waarom verlies je volgers op Instagram?
Handige links