Huis > H > Hoe Maak Je Een Schermafbeelding Op Een Chromebook?

Hoe maak je een schermafbeelding op een Chromebook?

Screenshot maken: Druk op Ctrl + Vensters weergeven . Gedeeltelijk screenshot maken: Druk op Shift + Ctrl + Vensters weergeven en klik en sleep. Een screenshot maken op tablets: Druk op de aan/uit-knop + de knop Volume omlaag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe verander je je toetsenbord van QWERTY naar AZERTY Windows 10?

Voor Windows 10 druk je de 'Windows'-knop en de spatiebalk tegelijk in. Door op de spatietoets te drukken verander je de instelling. Zorg ervoor dat je op een Belgisch toetsenbord komt. Bovendien, wat is het schermtoetsenbord? Het schermtoetsenbord openen

Een toetsenbord, waarmee u kunt navigeren op het scherm en tekst kunt invoeren, wordt op het scherm weergegeven.

Vervolgens, wat is f5 op een chromebook?

F5 op een Chromebook is de functietoets waarmee de huidige pagina wordt ververst. Hoe kan je Caps Lock uit op Chromebook? Er zijn een paar manieren om Caps Lock uit te schakelen op een Chromebook. De eerste manier is om op de Caps Lock-toets te drukken en vervolgens op de toets Zoeken. Dit zal Caps Lock uitschakelen.
De tweede manier is om de Alt + Zoek toetsen in te drukken. Hierdoor wordt Caps Lock ook uitgeschakeld.
De derde manier is om naar het instellingenmenu te gaan en de toetsenbordinstellingen te vinden. In de toetsenbordinstellingen is er een optie om Caps Lock uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Waarom kan ik geen apenstaartje meer typen?

De oplossing is dan ook simpel: druk weer op Ctrl+Shift en je toetsenbord werkt weer zoals je gewend bent. Bovendien, hoe functietoetsen op laptop gebruiken? De Fn-toets gebruiken

Op toetsenborden met een Fn-toets houd je Fn ingedrukt terwijl je op de toets drukt om de alternatieve opdrachten te gebruiken.

Waarom doet mijn toetsenbord het niet?

Opnieuw opstarten helpt bijvoorbeeld als je toetsenbord niet meer werkt omdat je computer vastloopt, maar ook bij tal van andere fouten. Het is in dit geval nóg beter om je computer helemaal uit te schakelen, een paar seconden te wachten en vervolgens weer in te schakelen, dan te kiezen voor opnieuw opstarten. Dit in overweging nemend, wat is de sneltoets voor apestaartje? Er is geen sneltoets voor apestard.

Wat is @?

In computerprogrammering wordt het symbool @ gebruikt om een specifieke instantie van een object aan te duiden. In de programmeertaal Java bijvoorbeeld wordt het symbool @ gebruikt om een specifieke instantie van een klasse aan te duiden.

Door Reiche

Vergelijkbare artikelen

Doet het niet op laptop? :: Hoe zet je toetsenbord aan op Chromebook?
Handige links