Huis > H > Hoe Zet Je Touchscreen Aan Op Chromebook?

Hoe zet je touchscreen aan op Chromebook?

Zoeken + Shift + t

Dit maakt het mogelijk om het touchscreen in of uit te schakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Wat moet je doen als je touchscreen niet meer werkt op Chromebook?

Problemen met het touchscreen oplossen

  1. Veeg stof en andere vuildeeltjes van het touchscreen.
  2. Reset je Chromebook-hardware.
  3. Reset je Chromebook naar de fabrieksinstellingen.
Wat kun je allemaal doen met een Chromebook? Je gebruikt een Chromebook voor de meest uiteenlopende dingen als internetten en films kijken, maar ook games spelen. Je werkt direct vanuit de Chrome internet browser of installeert Android applicaties uit de Google Play Store.

Daarvan, heeft een chromebook een hdmi aansluiting?

Het antwoord is ja, een chromebook heeft een HDMI-aansluiting. Wat is een goed merk Chromebook? Er is niet één "goed" merk Chromebook, omdat verschillende mensen verschillende voorkeuren hebben. Enkele populaire merken zijn Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo en Samsung.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als je Chromebook vastloopt?

Als u onlangs nieuwe apps of extensies hebt geïnstalleerd, verwijdert u deze.

Vervolgens, hoe krijg je touchscreen?

Aanraakscherm (Touchscreen inschakelen of uitschakelen)

Klik op Start en dan op Configuratiescherm. Klik op Hardware en geluiden en dan op Pen en aanraken. Klik in het geopende dialoogvenster op het tabblad Aanraken Uw vinger als invoerapparaat gebruiken. Klik op OK om dit te bevestigen en sluit het dialoogvenster.
Wat dit betreft, wat moet je doen als je touchscreen niet meer werkt? Dwing de telefoon te herstarten. Om dit te doen, houd je de knop Volume omlaag en Aan/Uit 7 tot 10 seconden ingedrukt om een geforceerde herstart of een zachte reset uit te voeren. Op smartphones zonder een speciale aan/uit-knop houd je de toets Volume omlaag en de Zij-knop 7 tot 10 seconden ingedrukt.

Dit in overweging nemend, hoe krijg je je muis terug op je chromebook?

Als je touchpad niet meer werkt, kun je het volgende proberen:

  1. Zorg ervoor dat de touchpad vrij is van stof en andere vuildeeltjes.
  2. Druk enkele keren op de toets Esc.
  3. Roffel tien seconden met je vingers op de touchpad.
  4. Schakel je Chromebook uit en weer in.
  5. Voer een harde reset uit.
Wat moet je doen als je Chromebook niet meer aan gaat? Als uw Chromebook niet meer aangaat, moet u eerst de stroombron controleren. Controleer of de Chromebook is aangesloten op een stopcontact, en als dat zo is, probeer hem dan op een ander stopcontact aan te sluiten. Als dat niet werkt, probeer dan de Chromebook aan te sluiten op een ander apparaat, zoals een laptop of een smartphone.
Als de stroombron niet het probleem is, is het volgende dat u moet controleren de batterij. Als de batterij verwijderbaar is, probeer hem er dan uit te halen en er weer in te doen. Als de batterij niet uitneembaar is, probeer dan de Chromebook te resetten door de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt te houden.
Als de batterij niet het probleem is, is het volgende dat u moet controleren de software. Probeer de Chromebook opnieuw op te starten door de toetsen Ctrl + Alt + Shift + R tegelijkertijd ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, probeer dan de Chromebook te resetten door de toetsen Ctrl + Alt + Shift + Power tegelijkertijd ingedrukt te houden.
Als de software niet het probleem is, is de volgende controle de hardware. Probeer de Chromebook te resetten door de toetsen Ctrl + Alt + T tegelijk ingedrukt te houden en vervolgens "reset" in de Terminal te typen. Als dat niet werkt, probeer dan de behuizing van de Chromebook te openen en het RAM-geheugen opnieuw te plaatsen.

Wat dit betreft, waarom gaat mijn chromebook niet meer aan?

De Chromebook gaat aan wanneer u op de aan/uit-knop drukt. Als uw Chromebook niet aangaat, kunt u het volgende proberen:
Controleer eerst of het netsnoer goed is aangesloten op de Chromebook en de voedingsadapter en of de voedingsadapter is aangesloten op een werkend stopcontact.
Als de Chromebook nog steeds niet aangaat, probeer dan de Refresh + Power knop ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden. Hierdoor wordt de hardware soms gereset en werkt de Chromebook weer.
Als de Chromebook nog steeds niet aangaat, kunt u een harde reset proberen. Dit zal alle gegevens op uw Chromebook wissen, dus zorg ervoor dat u een back-up maakt van belangrijke bestanden voordat u dit doet. Volg deze stappen om een harde reset uit te voeren:
1. Schakel de Chromebook uit door de aan/uit-knop 3 seconden ingedrukt te houden.
2. Houd de toetsen Esc + Refresh samen ingedrukt en druk vervolgens op de aan/uit-knop.
3. Wanneer de Chromebook opnieuw begint op te starten, laat u de Esc + Refresh toetsen los.
4. Druk in het herstelscherm op Ctrl + D om de ontwikkelaarsmodus te openen.
5. Druk in het scherm Ontwikkelaarsmodus op Enter om OS-verificatie uit te schakelen.
6. Druk op Ctrl + D om de Chromebook opnieuw op te starten.
7. Wanneer de Chromebook opstart, drukt u op spatie wanneer u het bericht "Druk op spatie om OS-verificatie opnieuw in te schakelen." ziet.
8. Druk op Enter om te bevestigen dat u OS-verificatie wilt uitschakelen.
9. De Chromebook zal nu opnieuw opstarten in de Ontwikkelaarsmodus.
10. Om de Ontwikkelaarsmodus te verlaten, drukt u op Ctrl + D wanneer u het bericht "OS-verificatie is uitgeschakeld." ziet. Druk op Enter om te bevestigen.
11. De Chromebook zal nu opnieuw opstarten en zou goed moeten werken.

Door Marpet Cutty

Vergelijkbare artikelen

Waarom doet mijn Chromebook het niet? :: Wat als je touchscreen het niet meer doet?
Handige links