Huis > H > Hoeveel Gratis Borden Trello?

Hoeveel gratis borden Trello?

TRELLO heeft standaard een gratis versie met onbeperkte borden, lijsten, kaarten, leden, checklists en bijlagen. De standaardversie is uit te breiden met betaalde functionaliteiten, ook wel Power-Ups genoemd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat dit betreft, wat kun je allemaal met trello?

Veel teams werken in sprints en de voortgang kun je met Trello goed volgen. De kaarten kun je bijna onbeperkt uitbreiden met opmerkingen, checklists, foto's, bijlagen, tekst, deadlines en kleurtjes. Voorbeeld van een scrum Trello board. Hoe veilig is Trello? Door verkeerd gebruik van deze samenwerkingsapplicatie zijn er velen persoonsgegevens op straat komen te liggen. Trello vergemakkelijkt het online samenwerken, maar gebruikers van de app zetten hiermee onbedoeld veel privacygevoelige informatie online.

Dit in overweging nemend, wat kost trello business?

Trello Business kost $12,50 per gebruiker, per maand. Waarom gebruik je Trello? Ik gebruik Trello omdat het een effectieve manier is om projecten te organiseren en te beheren. Het is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te begrijpen, waardoor het een geweldig hulpmiddel is voor samenwerking. Met Trello kan ik borden maken om de voortgang van een project te volgen, en ik kan taken toewijzen aan specifieke mensen. Ik kan ook vervaldatums toevoegen en bestanden aan taken toevoegen.

Door Alva

Vergelijkbare artikelen

Waarom gebruik je Trello? :: Wat verkoopt de trekpleister?
Handige links