Huis > W > Waarom Gebruik Je Trello?

Waarom gebruik je Trello?

Trello is een gratis online project management tool die qua gebruiksvriendelijkheid met kop en schouders boven alle andere gratis (en betaalde) tools uitsteekt. Geliefd door iedereen die graag orde aanbrengt in al zijn taken en projecten, ideaal dus voor chaotische ondernemers zoals ik.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, hoeveel gratis borden trello?

TRELLO heeft standaard een gratis versie met onbeperkte borden, lijsten, kaarten, leden, checklists en bijlagen. De standaardversie is uit te breiden met betaalde functionaliteiten, ook wel Power-Ups genoemd. Hoe veilig is Trello? Trello is een veilige manier om uw projecten en taken te beheren omdat het gebruik maakt van industriestandaard beveiligingsmaatregelen. Uw gegevens worden gecodeerd en opgeslagen op beveiligde servers, en alleen u hebt toegang tot uw account. Trello biedt ook twee-factor authenticatie om uw account verder te beschermen.

Hoeveel kost Trello premium?

De kosten van Trello premium variƫren afhankelijk van het aantal gebruikers. Bijvoorbeeld, de kosten voor 5 gebruikers zijn $45/maand, en de kosten voor 10 gebruikers zijn $80/maand.

Door Rida

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je een trema op de e? :: Hoeveel gratis borden Trello?
Handige links