Huis > W > Welke Radio App Is Gratis?

Welke radio app is gratis?

Nederland.FM

Met deze radio-app luister je gratis naar de populaire Nederlandse radiozenders. Verwacht er niet te veel van, het design is namelijk heel basic, net als de website Nederland.FM. De app biedt een duidelijk overzicht van de beschikbare zenders. Als je op een van de logo's klikt, start de muziek direct.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat als FM verdwijnt?

DAB+ radio als alternatief

Een alternatief voor de FM-radio met antenne is de DAB+ radio. De meeste nieuw geproduceerde auto's zijn zelfs al met DAB+ radio's uitgerust. Ook verschijnen er steeds meer DAB+ radio's op de markt. DAB+ radio's ontvangen digitale radio via de ether.
Vervolgens, hoe speel je radio af op google home? Één van de manieren is door middel van de spraakbediening Google Assistant. Door te zeggen 'Hey Google, speel radio 538 af' kan je radio laten afspelen op je Google Home apparaat. Automatisch krijg je dan de radio afgespeeld via TuneIn, de radio streaming dienst waar Google de radio vanuit afspeelt.

Dit in overweging nemend, hoe radio afspelen?

Aangenomen dat u vraagt hoe de radio afspeelt, is het antwoord dat dit afhangt van het type radio. Een AM/FM-radio bijvoorbeeld ontvangt radiogolven en zet die om in elektrische signalen die vervolgens worden versterkt en naar een luidspreker gestuurd, terwijl een satellietradio een satelliet gebruikt om signalen te ontvangen en door te geven. Hoe radio luisteren op computer? Radio luisteren op een computer is relatief eenvoudig en vereist slechts een paar dingen. Ten eerste heb je een internetverbinding nodig, omdat radiostations online worden gestreamd. Ten tweede hebt u een soort audiospeler nodig - dit kan een mediaspeler zijn die op uw computer is geïnstalleerd, of een apart programma zoals iTunes, Windows Media Player, VLC mediaspeler, enz. Heb je eenmaal een audiospeler, dan kun je online naar radiostations zoeken of een website vinden met populaire stations. Zodra u een zender hebt gevonden waarnaar u wilt luisteren, klikt u gewoon op de link en de zender zou moeten beginnen te spelen in uw audiospeler.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe zet je nummer radio aan op Spotify?

Met Spotify is het heel makkelijk om een eigen radiostation op te starten, zodat je vergelijkbare tracks krijgt voorgeschoteld. De muziekdienst houdt hierbij onder meer rekening met tempo en genre. Tik hiervoor op de drie bolletjes wanneer je aan het luisteren bent en selecteer 'Ga naar Nummerradio'. Trouwens, kan je via spotify naar radio luisteren? Ga naar een artiest, album, playlist of nummer. Selecteer Naar Radio.

Vervolgens, hoe krijg je een nummer op de radio?

Gedraaid worden op de landelijke radio? Voor de landelijke radio is het vaak lastiger dan even een mailtje sturen. De goedkoopste en makkelijkste manier is om je muziek op een telefoon te zetten en naar één van de evenementen te gaan waarbij Dj's aanwezig zijn. Hier kun je een Dj aanspreken en je muziek laten horen. Bovendien, hoe kan ik internet radio ontvangen? Internetradio is een type radio dat via internet wordt gestreamd. Er zijn een aantal manieren om toegang te krijgen tot internetradio, waaronder via websites, apps en speciale internetradioapparaten. Om internetradio te ontvangen heb je een internetverbinding nodig en een apparaat dat de radiostream kan afspelen.

Hoe kan ik radio luisteren op mijn telefoon?

Er zijn een paar manieren om naar radio te luisteren op je telefoon. Eén manier is het downloaden van een radio-app zoals iHeartRadio, Pandora of Spotify. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, kun je een station maken op basis van je favoriete artiest, nummer of genre. Een andere manier om naar radio te luisteren op je telefoon is de website of app van een radiostation te vinden en het live te streamen. Tot slot hebben sommige telefoons een ingebouwde FM-radiotuner. Om deze functie te gebruiken, moet je een koptelefoon aansluiten, want die fungeert als antenne.

Door Courtund

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt TuneIn radio? :: Hoe kan je offline radio luisteren?
Handige links