Huis > H > Hoe Krijg Je Apple Tv+ Gratis?

Hoe krijg je Apple TV+ gratis?

Sinds krijg je bij aankoop van een nieuw Apple product drie maanden lang gratis Apple TV+. Het gratis jaarabonnement vervalt op . Dit houdt in dat je bij aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV of Mac drie maanden lang gratis naar tv+ kunt kijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Hoe kan je gratis Apple TV kijken?

Open de Apple TV-app op een apparaat dat ingesteld is met de Apple ID dat je ook gebruikt hebt om een nieuw apparaat mee te activeren. Ga naar het Nu kijken-tabblad. Het aanbod voor het gratis jaar verschijnt automatisch in beeld. Volg de stappen en start met kijken. En nog een vraag, waar is mijn bedieningspaneel? Bedieningspaneel gebruiken in apps

Open hiervoor Instellingen en ga naar 'Bedieningspaneel'. Vink hier de optie 'Toegang vanuit apps' aan, zodat deze groen is. In dit menu kun je tevens je bedieningspaneel inrichten en bewerken via de optie 'Pas regelaars aan'.

Hoe kom je bij bedieningspaneel?

Er zijn een paar verschillende manieren om bij het configuratiescherm van een Windows-computer te komen. Eén manier is om op de knop Start te klikken en vervolgens op de optie Configuratiescherm. Een andere manier is om "configuratiescherm" in de zoekbalk van het menu Start te typen en vervolgens op de optie Configuratiescherm te klikken die verschijnt. U kunt ook "configuratiescherm" in de zoekbalk op de taakbalk typen en vervolgens op de optie Configuratiescherm klikken die verschijnt. Waar vind ik instellingen op mijn iPad? De instellingen voor uw iPad bevinden zich in de Instellingen-app. Deze app is meestal te vinden op het beginscherm en ziet eruit als een tandwielpictogram. Als u de Instellingen-app niet kunt vinden, kunt u ernaar zoeken via de zoekbalk boven in het scherm. Zodra u de Instellingen-app opent, ziet u een lijst met alle verschillende instellingen die u op uw iPad kunt aanpassen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: hoe krijg ik ziggo op mijn tablet?

ZiggoZiggo

Ziggo GO was al beschikbaar in de volgende stores:

  1. Apple App Store: voor iPhone & iPad.
  2. Google Play Store: voor Android smartphones & tablets.
  3. Microsoft App Store: voor laptop, tablets en smartphones.
Hoe krijg ik Ziggo GO op mijn tablet? tablet

Regel het eenvoudig in drie stappen.
  1. Via de app of online. Download de app op je smartphone of tablet.
  2. Kies je programma. Login met je Mijn Ziggo inloggegevens.
  3. Start met kijken.

Wie maakt Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is een Nederlands televisieprogramma dat wordt uitgezonden door de publieke omroep AVROTROS (tot en met 2014 door de AVRO) en wordt geproduceerd door productiemaatschappij IDTV. Het programma is een remake van het Vlaamse televisieprogramma De Mol dat is gemaakt door productiehuis Woestijnvis. Dit in overweging nemend, wat is een iptv ontvanger? Een IPTV-ontvanger is een set-top box die wordt aangesloten op uw tv en waarmee u IPTV-kanalen kunt bekijken.

Dienovereenkomstig, waar woont harry de winter?

Harry de Winter woont in Amsterdam, Nederland.

Door Bekelja

Vergelijkbare artikelen

Kan ik Ziggo GO kijken zonder abonnement? :: Kun je tv kijken op een tablet?
Handige links