Huis > W > Wat Is Er Gratis Bij Apple Tv?

Wat is er gratis bij Apple TV?

Sinds krijg je bij aankoop van een nieuw Apple product drie maanden lang gratis Apple TV+. Het gratis jaarabonnement vervalt op . Dit houdt in dat je bij aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV of Mac drie maanden lang gratis naar tv+ kunt kijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Dienovereenkomstig, welke tv heb je nodig voor apple tv?

Je hebt het volgende nodig om je Apple TV te kunnen gebruiken: Een HD- of 4K-tv met HDMI. Een HDMI-kabel om de Apple TV op je tv aan te sluiten (voor 4K HDR heb je een compatibele Ultra High Speed HDMI-kabel nodig; deze is apart verkrijgbaar) Je kunt ook vragen hoe krijg je apple tv+ gratis? (1) Bij aankoop van een Apple device is een gratis Apple TV+‑abonnement van 3 maanden inbegrepen. (2) Een maandabonnement kost maar € 4,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van zeven dagen. (3) Apple TV+ is inbegrepen bij Apple One, een gebundeld abonnement met drie andere Apple services.

Trouwens, kan je tv kijken op apple tv?

Ja, je kunt tv kijken op apple tv. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Je kunt een HDMI-kabel gebruiken om je apple tv op je tv aan te sluiten, of je kunt de ingebouwde AirPlay-functie gebruiken om draadloos inhoud van je apple tv naar je tv te streamen. Men kan zich ook afvragen: waarom zou je apple tv nemen? Er zijn een paar redenen waarom iemand apple tv zou nemen.
Ten eerste heeft apple tv veel functies die andere tv-modellen niet hebben. Bijvoorbeeld, het heeft toegang tot de iTunes store, die u een brede selectie van films en tv-shows om uit te kiezen geeft. Het heeft ook ingebouwde apps voor zaken als Netflix, Hulu en HBO GO, zodat u gemakkelijk uw favoriete shows en films kunt bekijken zonder dat u een aparte account hoeft aan te maken of een aparte app hoeft te downloaden.
Ten tweede is Apple TV relatief eenvoudig te gebruiken. De interface is eenvoudig en ongecompliceerd, en het wordt geleverd met een afstandsbediening die kan worden gebruikt om door de menu's te navigeren en de tv te bedienen.
Tot slot is apple tv een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een relatief betaalbare manier om een smart tv te krijgen. Het is niet de goedkoopste optie op de markt, maar het is nog steeds aanzienlijk goedkoper dan sommige van de andere opties, zoals Samsung of LG.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat kost Apple TV per jaar?

Kosten. Apple TV+ kost €5 per maand of €50 per jaar. Eerst kun je een gratis week proefkijken. Let op: de gratis week loopt automatisch door in een abonnement. Bovendien, hoe activeer ik 3 maanden gratis apple tv? Gratis Apple TV+ bij aankoop van een Apple product. Bij aanschaf van bepaalde Apple producten krijg je gratis 3 maanden Apple TV+. Je activeert dit gemakkelijk zelf via de Apple TV+ app en hebt dus geen activatiecode nodig.

Hoe werkt 3 maanden gratis Apple TV?

Zorg dat de nieuwste versie van iOS, iPadOS, tvOS of macOS is geïnstalleerd op je device. De aanbieding moet binnen 3 maanden na de eerste configuratie van je nieuwe device worden geactiveerd in de Apple TV-app. De aanbieding verschijnt wanneer je met je Apple ID inlogt op je nieuwe device. Hoe krijg je Apple TV aan zonder afstandsbediening? Er zijn een paar manieren om je Apple TV aan te zetten zonder de afstandsbediening. Eén manier is om de Apple TV-app op je iPhone of iPad te gebruiken. Een andere manier is om de Siri Remote-app op je iOS-apparaat te gebruiken. En tot slot kunt u de Instellingen-app op uw Apple TV gebruiken.

Heb je een iPhone nodig voor Apple TV?

Nee, je hebt geen iPhone nodig voor Apple TV. Apple TV werkt met elke Bluetooth-controller, inclusief de Siri-afstandsbediening die bij het apparaat wordt geleverd.

Door Emery Mcnicol

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Apple TV +- abonnement? :: Hoe kom ik van Chromecast weer terug naar tv?
Handige links