Huis > H > Hoe Werkt Apple Tv +- Abonnement?

Hoe werkt Apple TV +- abonnement?

tv+ is de streamingdienst van Apple met exclusieve films en series geproduceerd door Apple. De content is alleen bij Apple te zien en worden bestempeld als Apple Originals. Als je dus een abonnement neemt op Apple TV+ krijg je daarmee onbeperkt toegang tot alle Apple Original films en series.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Wat kost een Apple TV kastje?

Apple TV prijs in Nederland en België

Je betaalt €199,- of €219,- voor de nieuwste generatie en €159,- voor het vorige model. Hoeveel opslagruimte je nodig hebt, is afhankelijk van je gebruik.
En nog een vraag, hoe krijg ik apple tv op mijn samsung tv? Tv-kijken op een smart-tv van Samsung uit 2018

Selecteer het Apps-symbool in het beginscherm van je smart-tv van Samsung. Zoek op "Apple TV". Volg de instructies op het scherm om de Apple TV-app te downloaden. Na de installatie verschijnt de Apple TV-app in de appkiezer in het beginscherm.

Mensen vragen ook: hoe sluit je apple tv aan op tv?

Om je Apple TV op je televisie aan te sluiten, heb je een compatibele HDTV nodig. Apple TV gebruikt een HDMI-kabel om verbinding te maken met je televisie, dus je moet ervoor zorgen dat je televisie een HDMI-ingang heeft. Zodra je een compatibele televisie hebt, kun je je Apple TV daarop aansluiten met een HDMI-kabel. Zodra je je Apple TV op je televisie hebt aangesloten, kun je er films en tv-programma's mee bekijken en ander materiaal uit je iTunes-bibliotheek of van verschillende streamingbedrijven. En nog een vraag, heb je een abonnement nodig voor apple tv? Nee, je hebt geen abonnement nodig voor Apple TV. U moet zich echter wel aanmelden met uw Apple ID om toegang te krijgen tot bepaalde functies, zoals de iTunes Store, App Store, iCloud, enzovoort.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat kun je met Apple TV 1?

Wat zijn de mogelijkheden van een Apple TV

Je huurt of koopt een film uit de Apple iTunes Store of Apple Music en Apple TV, en je streamt complete films vanaf Netflix, Youtube of Vimeo en kijkt TV via NPO. Dat niet alleen: je luistert ook naar muziek, podcasts en honderden digitale radiokanalen.
Wat zijn de nadelen van Apple TV? Nadeel 1: gesloten systeem

Net als iOS heeft Apple de touwtjes in handen om te beslissen welke apps er wel en niet worden toegelaten op het apparaat, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Google met Android TV. Zo kan de populaire app Kodi (vroeger XBMC) niet geïnstalleerd worden zonder je toestel te “jailbreaken”.

Wat is het verschil tussen Chromecast en Apple TV?

Hét grootste verschil tussen de twee mediaspelers is software. De Apple TV draait op tvOS, terwijl de Chromecast gebruikmaakt van Google TV. Wij adviseren om je keuze vooral hier vanaf te laten hangen, want dit is heel belangrijk. Je kunt een Apple TV bijvoorbeeld niet bedienen met een Android-telefoon. Hoe kan ik Apple TV betalen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u voor Apple TV kunt betalen. De eerste manier is om te betalen met uw iTunes-account. U kunt dit doen door naar de iTunes Store te gaan op uw computer of iOS-apparaat en vervolgens de Apple TV te selecteren in de lijst met producten. Zodra u de Apple TV hebt geselecteerd, ziet u de optie om te betalen met uw iTunes-account. De tweede manier om de Apple TV te betalen is met een creditcard of bankpas. Hiervoor moet u naar de Apple TV-website gaan en vervolgens de optie selecteren om met een krediet- of debetkaart te betalen. Zodra u uw betalingsgegevens hebt ingevoerd, kunt u Apple TV bekijken.

Wat kun je met een Apple TV 3e generatie?

Een Apple TV 3e generatie kan worden gebruikt als digitale mediaspeler en microconsole. Hij kan worden gebruikt voor het streamen van digitaal materiaal uit de iTunes Store, Netflix, Hulu, Pandora Radio en andere aanbieders van online materiaal. Het kan ook worden gebruikt om lokaal materiaal van een computer of iOS-apparaat af te spelen via AirPlay.

Door Pelletier Lokendra

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik een Koppelcode voor DigiD? :: Wat is er gratis bij Apple TV?
Handige links