Huis > W > Waarom Kan Ik Viaplay Niet Streamen?

Waarom kan ik Viaplay niet streamen?

Zorg ervoor dat je apparaat is bijgewerkt

Controleer of de computer en de browser die je gebruikt, zijn bijgewerkt. Smart-tv/Apple TV: Controleer of zowel het streamingapparaat als de Viaplay-app zijn bijgewerkt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik de ziggo go app op mijn lg tv?

Voor LG WebOS en Samsung Tizen is geen Ziggo Go App in de maak tot heden omdat deze bedrijven op eigen software draaien. Dienovereenkomstig, welke tv is geschikt voor ziggo go app? De Ziggo GO TV app is beschikbaar op smart-tv's en mediaspelers met minimaal Android TV 5.0 en op specifieke losse mediaspelers zoals de Apple TV en de Amazon Fire Stick. Je kijkt er televisie mee via wifi in plaats van via de kabel.

Welke smart tv ondersteunt Ziggo?

Ziggo is een Nederlandse tv-aanbieder en als zodanig ondersteunen alle grote Nederlandse tv-aanbieders Ziggo. Hieronder vallen Philips, Samsung, LG en Sony. De meeste smart-tv's die in Nederland worden verkocht, ondersteunen Ziggo. Kan app niet vinden op Samsung tv? Als u een app niet kunt vinden op uw Samsung-tv, kan het zijn dat de app niet compatibel is met uw model tv. Om erachter te komen of de app compatibel is met uw tv, gaat u naar de website van Samsung en voert u in de zoekbalk het modelnummer van uw tv in.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe krijg ik de app Viaplay op mijn Samsung tv?

Viaplay activeren op je Samsung smart-tv

  1. Sluit je Samsung smart-tv aan op de breedbandpoort of een draadloos netwerk.
  2. Druk op Smart Hub of Smart TV op je afstandsbediening.
  3. Download de Viaplay-app in de Samsung App store of selecteer de vooraf geïnstalleerde Viaplay-app.
  4. Meld je aan in de Viaplay-app met de code.
Je kunt ook vragen waarom doen sommige apps het niet meer? Het kan ook zijn dat er van een app een nieuwe versie beschikbaar is die je moet downloaden om weer een werkende versie van de app te hebben. Blijft een app hardnekkig weigeren, ook na het updaten, verwijder deze dan en installeer de app opnieuw.

Waarom doet NPO het niet op Smart TV?

1 Oplossing

NPO moet gewoon zorgen voor een goed werkende app. Je mag proberen om de Smart Hub te resetten, maar dan krijg je dezelfde app weer terug. Hetzelfde zou ook gebeuren als je de app zou kunnen herinstalleren.
Wat is de Smart knop op Samsung tv? De Smart-knop op een Samsung-tv geeft toegang tot de Smart Hub. Dit is een platform waarmee gebruikers toegang krijgen tot hun favoriete apps, games, digitale inhoud en meer. De Smart Hub maakt gebruik van een aantal intelligente functies om de gebruikerservaring te verbeteren, zoals de Universal Search, die de gebruiker helpt bij het vinden van de digitale inhoud die ze zoeken.

Dienovereenkomstig, wat betekent webos tv?

Webos TV betekent een televisie die gebruikmaakt van het webos-besturingssysteem. Dit besturingssysteem is ontwikkeld door LG en biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere besturingssystemen. Zo is het mogelijk om met webos TV eenvoudig te zappen tussen verschillende tv-zenders en apps. Daarnaast biedt het systeem een aantal handige opties, zoals de mogelijkheid om live tv te pauzeren of herhalen.

Door Camm Micciche

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen apps downloaden Samsung Smart TV? :: Welke apps heeft een LG Smart TV?
Handige links