Huis > H > Hoe Slotje Twitter?

Hoe slotje Twitter?

Slotje op Twitter zetten

  1. Ga naar je twitter account via www.twitter.com.
  2. Log in.
  3. Klik bovenaan het scherm op het pijltje naast het gezichtje.
  4. Klik in het nieuwe menu onderaan op 'instellingen'
  5. Zoek aan de linkerkant naar het woord 'Tweetprivacy' en klik op het lege vakje er achter.
  6. Klik onderaan de pagina op 'Opslaan'

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je zien of iemand op je Twitter is geweest?

Hoewel veel diensten beweren deze functie te bieden, is het echt niet mogelijk omdat het niet mogelijk is.

Hoe zet je je account openbaar op Twitter?

Als je je tweets weer openbaar wilt maken hoef je alleen maar het selectievakje naast 'Mijn tweets afschermen' weer af te vinken. Alle tweets die je hebt geplaatst terwijl je account was afgeschermd zullen hierdoor openbaar worden. Hoe verwijder je volgers op Twitter? Wie gebruik wil maken van de nieuwe functie klikt op Twitter naar het tabblad 'Volgers' in zijn profiel, klikt op de drie puntjes achter de betreffende gebruiker en vervolgens 'Deze volger verwijderen'.

Hoe kun je iemand volgen op Twitter?

Om iemand op Twitter te kunnen volgen, moet je eerst een Twitter-account aanmaken. Zodra je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd, kom je op de startpagina van Twitter. Aan de linkerkant van het scherm, zal er een lijst met opties - een daarvan is "Mensen zoeken". Onder "Mensen zoeken" staat een zoekbalk. U kunt deze zoekbalk gebruiken om de persoon te vinden die u wilt volgen. Als je de persoon hebt gevonden die je wilt volgen, verschijnt zijn profielpagina. Op deze pagina zal er een knop zijn die zegt "Volgen". Zodra u op deze knop klikt, volgt u die persoon op Twitter. Wie is leuk om te volgen op Twitter? Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, want iedereen gebruikt Twitter anders en daarom heeft iedereen andere voorkeuren voor wie te volgen. Enkele algemene tips die je kunnen helpen interessante mensen te vinden om te volgen op Twitter zijn:
- Checking out the "Who to follow" suggestions on your Twitter homepage
- Searching for keywords related to your interests on Twitter
- Checking out lists of popular Twitter users in your field or interest area
- Ask your friends or colleagues who they recommend following on Twitter.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je je account op Twitter prive?

U kunt uw account privé maken door op het profielicoontje rechtsboven op uw pagina te klikken. Privacy en Beveiliging vindt u in de linkerkolom van deze nieuwe pagina.

Hoe kan je een account blokkeren?

Een gebruikersprofiel blokkeren

  1. Open de Google Maps-app .
  2. Ga naar het gebruikersprofiel dat je wilt blokkeren. Je vindt gebruikersprofielen hier: Bovenaan een post of review van die gebruiker. Op het tabblad Volgen als je de gebruiker volgt.
  3. Tik naast de naam van de persoon op Meer. Gebruiker blokkeren.
Kan account niet maken Twitter? Vul het e-mailadres en wachtwoord voor je account in om in te loggen bij Twitter.
  • Als je wachtwoord niet werkt, vraag je een nieuw wachtwoord aan door je e-mailadres in te vullen in het resetformulier.
  • Als je e-mailadres niet wordt gevonden, heb je mogelijk een onjuist adres ingevuld. Lees verder.

Trouwens, hoe koppel ik twitter aan facebook?

Facebook berichten automatisch doorplaatsen op Twitter

  1. Ga naar facebook.com/twitter.
  2. Klik op Koppel mijn profiel aan Twitter.
  3. Geef toestemming voor de koppeling bij Twitter.
  4. Je kunt nu aangeven welke berichten worden doorgeplaatst: statusupdates, foto's, links, video's, notities en evenementen.
  5. Wijzigingen opslaan.
Trouwens, wie gebruikt twitter in nederland? Er zijn een aantal gebruikers van Twitter in Nederland, waaronder particulieren en bedrijven. Enkele opvallende gebruikers zijn de Nederlandse overheid (@MinisterievanBZ), KLM (@KLM) en Philips (@Philips).

Hoe verdient Twitter zijn geld?

Het bedrijfsmodel van Twitter is gebaseerd op drie dingen: advertenties verkopen, gegevens in licentie geven en producten voor ontwikkelaars verkopen.
Twitter verkoopt advertenties in de vorm van Promoted Tweets, Promoted Accounts en Promoted Trends. Promoted Tweets zijn tweets die bedrijven betalen om ze aan meer gebruikers te laten zien, en ze zien eruit als gewone tweets. Promoted Accounts zijn voorgestelde Twitter-accounts waarvoor bedrijven betalen om ze te laten zien aan gebruikers die hen nog niet volgen. Promoted Trends zijn onderwerpen waarvoor bedrijven betalen om ze bovenaan de lijst van trending topics te tonen.
Twitter geeft ook licenties voor gegevens aan bedrijven, zoals de Twitter firehose, die bedrijven toegang geeft tot alle tweets die dagelijks verstuurd worden.
Twitter verkoopt ook producten voor ontwikkelaars, dit zijn tools die bedrijven kunnen gebruiken om applicaties te bouwen bovenop het Twitter platform.

Door Cecelia Raheja

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een lijst op Twitter? :: Wie kan mijn tweets zien?
Handige links