Huis > W > Wie Kan Mijn Tweets Zien?

Wie kan mijn tweets zien?

Wie kan mijn Tweets zien? Openbare Tweets (de standaardinstelling) zijn zichtbaar voor iedereen, ongeacht of iemand een Twitter-account heeft. Afgeschermde Tweets: zijn alleen zichtbaar voor jouw Twitter-volgers. Denk eraan dat je volgers nog steeds opnamen van jouw Tweets kunnen maken en delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, waarom kan ik geen reacties lezen op twitter?

Antwoorden van een persoon met afgeschermde Tweets zijn alleen zichtbaar voor zijn of haar Twitter-volgers. Als iemand jou een antwoord stuurt en jij diegene niet volgt, wordt het antwoord niet op de tijdlijn van jouw startpagina weergegeven. In plaats daarvan wordt het antwoord op het tabblad Meldingen weergegeven. Waarom staat er een slotje Achter mijn naam op Twitter? Twitter biedt gebruikers de optie om hun Twitter account te voorzien van een slotje zodat het account en de tweets van deze gebruiker alleen te lezen en te volgen zijn na goedkeuring van deze gebruiker.

Kun je zien of iemand online is op Twitter?

Ja, je kunt zien of iemand online is op Twitter. Ga daarvoor naar de profielpagina van die persoon en zoek naar de groene stip naast zijn naam. Als de stip aanwezig is, betekent dit dat de persoon momenteel online is. Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op Twitter? Als je iemand op Twitter blokkeert, kunnen ze je niet meer volgen, je tweets niet meer zien en je geen berichten meer sturen. Ze worden ook verwijderd uit alle lijsten waarin je ze hebt staan. Als u hen volgt, wordt u ook ontvolgd.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan je 18+ dingen zien op Twitter?

Klik op het icoon meer. Selecteer Instellingen en privacy in het vervolgkeuzemenu. Ga naar je instellingen voor Privacy en veiligheid. Klik op het gedeelte Jouw Tweets en controleer het vakje naast Markeer media die je Tweet als materiaal dat gevoelig kan zijn. Is Twitter eigendom van Facebook? Geschiedenis. Twitter werd in maart 2006 opgericht door Obvious Corporation, een bedrijf uit San Francisco.

Kun je een Tweet aanpassen?

Kan ik een geplaatste Tweet bewerken? Nee. Het is niet mogelijk om een Tweet te bewerken wanneer deze eenmaal is geplaatst. Maar je kan je Tweet wel verwijderen. Hoe maak je een draadje op Twitter? Om een thread te maken op Twitter, moet je eerst een tweet maken. Zodra u uw tweet hebt samengesteld, ziet u een knop met de tekst "Nog een tweet toevoegen". Als u op deze knop klikt, kunt u extra tweets aan uw thread toevoegen. Om meer tweets aan uw thread toe te voegen, klikt u nogmaals op de knop "Nog een tweet toevoegen". Klik op de knop "Tweet" om de thread af te sluiten.

Hoe moet je een Tweet citeren?

Als je een Tweet citeert, moet je de gebruikersnaam van de persoon die de Tweet plaatste vermelden, evenals de datum waarop hij de Tweet plaatste. Bijvoorbeeld:
"@username, date: Tweet text."

Door Ezri Vandal

Vergelijkbare artikelen

Hoe slotje Twitter? :: Hoe begin je met Twitter?
Handige links