Huis > I > Is Applecare Gratis?

Is AppleCare gratis?

Reparatiekosten en eigen risico

Dankzij AppleCare+ is dit tweemaal per jaar 'gratis' en betaal je een eigen risico van €29 voor het scherm en €99 voor overige schade. Hieronder vind je alle reparatiekosten en het eigen risico bedrag terug voor de AppleCare producten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat vergoed AppleCare?

AppleCare+ voor iPhone is een verzekering waarmee je tot twee jaar lang recht hebt op deskundige ondersteuning1 en gedekt bent tegen hardwarereparaties,2 inclusief elke 12 maanden maximaal twee schadevoorvallen als gevolg van een ongelukje, elk met een eigen risico van € 29 bij schade aan het display of het glas aan de Hoe weet je of je AppleCare hebt? Nagaan of uw apparaat wordt gedekt door een AppleCare-abonnement of de beperkte garantie van Apple

  • Ga naar checkcoverage.apple.com.
  • Voer het serienummer van het apparaat in.
  • Volg de instructies op het scherm.

Vervolgens, hoe applecare kopen?

Als je AppleCare wilt kopen, kun je dat online doen of persoonlijk in een Apple Store. Als je AppleCare online wilt kopen, ga je naar de website van Apple en voeg je het plan toe aan je winkelwagentje. Als je AppleCare persoonlijk wilt kopen, breng je je apparaat naar een Apple Store en vraag je een Specialist om het plan aan te schaffen. Dus, wat is carplay op iphone? CarPlay is een manier waarop je je iPhone kunt gebruiken in je auto. Het maakt gebruik van de Siri spraakherkenning van je iPhone en laat je toe om hands-free te bellen, teksten te versturen, muziek te luisteren en meer. CarPlay werkt met veel moderne auto's en kan ook gebruikt worden met aftermarket auto-entertainmentsystemen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dus, heb ik applecare plus?

De meeste Apple apparaten worden geleverd met een beperkte garantie en gratis support gedurende maximaal 90 dagen. Als uw apparaat in aanmerking komt, kunt u een AppleCare+-abonnement of AppleCare Protection Plan kopen voor extra dekking. Trouwens, hoe weet je of je een refurbished iphone hebt? Nieuw, vervangen of gereviseerd? Het iPhone modelnummer laat zien of je met een nieuwe iPhone of een refurbished iPhone te maken hebt. Dit geldt natuurlijk ook voor refurbished iPads. Je kunt het modelnummer achterhalen via Instellingen > Algemeen > Info > Model en het zal eruit zien als MQ8R2ZD/A of iets dergelijks.

Hoe kan ik checken of mijn iPhone echt is?

Middels het serienummer kun je controleren of het om een echt, legitiem Apple product gaat. Zoek het serienummer van het te kopen toestel op via Instellingen >> Algemeen >> Info. Vul dit nummer vervolgens in in de Apple Garantie Database, je ziet direct of het toestel nog binnen garantie is. Wat valt onder garantie bij Apple? Apple's garantie dekt hardwareproblemen die niet het gevolg zijn van normale slijtage of schade door ongelukken. De garantie is geldig voor één jaar na aankoop van het product.

Dienovereenkomstig, hoe krijg ik carplay in mijn auto?

Om Carplay in uw auto te gebruiken, hebt u een compatibele auto nodig. Sommige auto's zijn uitgerust met Carplay vanaf de fabriek, maar voor andere auto's moet u een aftermarket-headunit of een compatibele aftermarket-stuurwielcontrolesysteem aanschaffen.

Door Goldi Clinkingbeard

Vergelijkbare artikelen

Wat heb je nodig voor AirPlay? :: Hoe kan ik checken of mijn iPhone echt is?
Handige links