Huis > W > Wat Heb Je Nodig Voor Airplay?

Wat heb je nodig voor AirPlay?

Daarvoor heb je HomePod, Apple TV, AirPlay 2 compatibele luidsprekers of een slimme televisie nodig. Zoek naar het AirPlay muziek icoontje in de app, het lockscreen of control center en kies de speakers of hoofdtelefoon waar je het geluid op af wil spelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat zijn de voordelen van Apple CarPlay?

Het belangrijkste voordeel van Apple CarPlay is dat je niet wordt afgeleid door je telefoon tijdens het rijden en je ogen op de weg kunt houden. Verkeersveiligheid is ook het primaire doel van Apple CarPlay. Afleiding door telefoongebruik is één van de grootste gevaren van het moderne verkeer. Is mijn iPhone verzekerd? Zo zit het met iPhone garantie, reparaties en AppleCare+

De verzekering kost, afhankelijk van het type iPhone-model, tussen de 100 en 230 euro en vergoedt jaarlijks maximaal twee schadegevallen als gevolg van een door jou veroorzaakt ongelukje. Ook AppleCare+ werkt met eigen risico.

Mensen vragen ook: kan je applecare verlengen?

Ja, je kunt AppleCare verlengen. Je kunt het AppleCare Protection Plan binnen 60 dagen na aankoop van je apparaat aanschaffen. Waar moet je op letten bij een tweedehands iPhone? Als u een gebruikte iPhone wilt kopen, moet u rekening houden met een paar belangrijke factoren. Controleer eerst of de telefoon ontgrendeld is. Dan kunt u de telefoon bij elke provider gebruiken. Ten tweede, controleer de staat van de telefoon. Als de telefoon scheuren of schade heeft, kan dit de prestaties beïnvloeden. Ten derde, kijk naar de levensduur van de batterij. Als hij niet goed oplaadt, kunt u overwegen hem te vervangen. Controleer ten slotte de opslagcapaciteit van de telefoon. Als die laag is, kunt u misschien niet al uw apps en bestanden opslaan.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dienovereenkomstig, wat is de beste tweedehands iphone?

Onze favoriet is de tweede generatie iPhone SE, die in april dit jaar werd uitgebracht. Er zit een relatief nieuwe en krachtige A13 Bionic-chip in (die zit ook in de iPhone 11 Pro), waardoor je nog jaren met de iPhone SE vooruit kunt. De nieuwprijs van de iPhone SE is € 489, wat al een goede prijs is voor dit toestel. Daarvan, hoe oud is mijn iphone se? Je vindt het in de “Instellingen” onder Algemeen → Info → Serienummer. Met behulp van het serienummer heb je nu vijf manieren om de leeftijd van je iPhone te bepalen.

Dit in overweging nemend, wat valt niet onder apple garantie?

Garantie en 'eigen' reparaties

Als door een dergelijke 'ongeautoriseerde' reparatie schade wordt toegebracht aan het toestel, valt dit namelijk niet onder de garantie. Dit geldt ook wanneer later schade ontstaat die niets met de eerdere reparatie te maken heeft. Apple kan dan zelfs reparaties en service weigeren.
Welke schade valt onder garantie? De garantie dekt normaal gesproken schade die is ontstaan door materiaal- of fabricagefouten. Schade die is ontstaan door verkeerd gebruik of onachtzaamheid wordt meestal niet gedekt.

Wat dit betreft, wat is een vervangend product?

In het algemeen is een vervangend product een product dat kan worden gebruikt in plaats van een ander product om dezelfde functie te vervullen. Bijvoorbeeld, als u een batterij in een afstandsbediening wilt vervangen, is een andere batterij van hetzelfde type een vervangend product.

Door Prud

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik meer apps op Apple CarPlay? :: Is AppleCare gratis?
Handige links