Huis > H > Hoe Voeg Je Een Kolom Toe In Word?

Hoe voeg je een kolom toe in Word?

Klik onder hulpmiddelen voor tabellenop indeling. Hiermee opent u de opties voor het invoegen van rijen en kolommen, plus andere Tabelopties. Plaats de cursor op de plaats in de tabel waar u een kolom of rij wilt toevoegen. Als u een rij wilt invoegen, klikt u op hierboven invoegen of hieronder invoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Welke syntaxis gebruik je voor het berekenen van het totaal van een Celbereik?

U kunt bijvoorbeeld de volgende formule invoeren om het aantal getallen in het bereik A1:A20 te tellen: =AANTAL(A1:A20). Als in dit voorbeeld vijf van de cellen in het bereik getallen bevatten, is het resultaat 5. En nog een vraag, wat betekent apenstaartje in excel formule? De vierkante haken om de diverse onderdelen van een formule maken voor Excel het verschil tussen gestructureerde en cel-verwijzingen. Het 'apestaartje' (@) voor een kolomnaam betekent dat de waarde uit dezelfde rij uit de betreffende kolom wordt opgehaald.

Je kunt ook vragen hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Het combineren van meerdere cellen in een cel wordt "celaaneenschakeling" genoemd. Hoe haal je dubbele namen uit Excel? Er zijn verschillende manieren om dubbele namen uit Excel te verwijderen, maar de meest gebruikelijke en eenvoudigste methode is om de functie "Duplicaten verwijderen" te gebruiken. Deze functie is te vinden onder het tabblad "Gegevens" in het lint, en u kunt selecteren welke kolommen u wilt controleren op duplicaten. Zodra u de kolommen hebt geselecteerd, klikt u op "OK" en Excel verwijdert alle dubbele waarden.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Mensen vragen ook: hoe kun je twee rijen samenvoegen?

Voeg rijen met gegevens samen tot één rij met formule 2

  1. Selecteer een lege cel en voer de formule in = CONCATENATE (TRANSPONEREN (A1: A10 & "")), en markeer TRANSPONEREN (A1: A10 & "") in de formule.
  2. pers F9 toets om het markeringsgedeelte van de formule om te zetten in waarden.
Je kunt ook vragen hoe voorwaardelijke opmaak doortrekken? Selecteer eerst de hele tabel met uitzondering van de kolomtitels. Klik vervolgens de knop "Voorwaardelijke opmaak" in het lint (2), en kies "Nieuwe regel" (3) in het drop-downmenu. In het dialoogvenster dat verschijnt selecteer je de regel "Een formule gebruiken om te bepalen welke cellen worden opgemaakt" (4).

Vervolgens, waarom werkt voorwaardelijke opmaak niet?

Voorwaardelijke opmaak wordt niet meer toegepast nadat de eerste voorwaarde waar is. Alle regels voor voorwaardelijke opmaak blijven echter beschikbaar in de werkmap en worden toegepast wanneer de werkmap opnieuw wordt geopend in Excel 2007 en hoger, tenzij de regels zijn bewerkt in Excel 97-2003. Men kan zich ook afvragen: waar onwaar excel kleur? Er bestaat niet zoiets als een "onware excel kleur". Excel kleuren zijn waar of onwaar.

Dienovereenkomstig, hoe kun je het lint precies aanpassen?

Het lint kan op verschillende manieren worden aangepast. Ten eerste kunt u tabbladen toevoegen of verwijderen door naar het tabblad Het lint aanpassen in het dialoogvenster Opties te gaan. Ten tweede kunt u opdrachten van een tabblad toevoegen of verwijderen door naar het tabblad Aanpassen in het dialoogvenster Opties te gaan. Ten slotte kunt u de volgorde van de tabbladen wijzigen door naar het tabblad Aanpassen in het dialoogvenster Opties te gaan en te klikken op de knoppen Omhoog of Omlaag verplaatsen.

Door Vance

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Google Vault? :: Hoe kan ik een nummer blokkeren op mijn huistelefoon?
Handige links