Huis > H > Hoe Werkt Google Vault?

Hoe werkt Google Vault?

Vault is een tool voor informatiebeheer en eDiscovery voor Google Workspace. Met Vault kunt u de Google Workspace-gegevens van gebruikers bewaren, doorzoeken en exporteren. U kunt Vault gebruiken voor de volgende gegevens: Gmail-berichten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dit in overweging nemend, wat is inventor vault?

Wat is Vault Basic? Vault Basic is een Product Data Management (PDM) software die gratis te gebruiken is wanneer u beschikt over een Inventor licentie. Vault Basic biedt een oplossing voor het eenvoudig beheren van ontwerpdata. Met Vault Basic wordt uw CAD data op een veilige wijze beheert. Dienovereenkomstig, hoe duur is google workspace? Google Workspace kost slechts 4,68 € per gebruiker per maand voor Business Starter, 9,36 € per gebruiker per maand voor Business Standard en 15,60 € per gebruiker per maand voor Business Plus.

Je kunt ook vragen is google workspace gratis?

Ja, Google Workspace is gratis voor persoonlijk gebruik. U kunt het gebruiken om uw persoonlijke e-mailaccount aan te maken en te beheren, maar ook om documenten, spreadsheets en presentaties te maken en eraan samen te werken. Dienovereenkomstig, heb ik google workspace? Ja, je hebt Google Workspace.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Waarom Google Workspace?

Waarom kiezen voor Google Workspace? Deze online Google-werkplek is volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Via het beheerdersconsole bepaal je zelf wie toegang heeft tot welke onderdelen van de cloud. Je deelt snel documenten met het hele team of beperkt de toegang bijvoorbeeld alleen tot die ene collega. Wat is een Google Workspace account? Kort samengevat is Google Workspace een compleet zakelijk pakket van Google in abonnementsvorm. Het is vergelijkbaar met Office van Microsoft. Google Workspace biedt dus een totaalpakket aan services en software. Alles werkt in de cloud en je kunt door in te loggen in je Google-account meteen overal bij.

Men kan zich ook afvragen: hoe veilig is google workspace?

Het feit dat Google Workspace voldoet aan ISO/IEC 27018:2014 toont aan welke waarde we hechten aan de internationale standaarden ten aanzien van privacy- en gegevensbescherming. De ISO/IEC 27018-richtlijnen geven aan dat we uw gegevens niet gebruiken voor advertentiedoeleinden. Mensen vragen ook: is g mail gratis? Ja, Gmail is gratis. U kunt zich aanmelden voor een gratis Gmail-account op https://accounts.google.com/SignUp.

Hoe inloggen op Google Workspace?

Om in te loggen bij Google Workspace moet u uw Google-accountgegevens gebruiken. Als u geen Google-account hebt, kunt u er gratis een aanmaken. Zodra u uw Google-account hebt ingesteld, kunt u zich aanmelden bij de Google Workspace door naar de Google Workspace-website te gaan en op de knop "Aanmelden" te klikken. U wordt dan gevraagd om het e-mailadres en wachtwoord van uw Google-account in te voeren. Zodra u bent ingelogd, hebt u toegang tot alle functies en tools van Google Workspace.

Door Pucida

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent Workspace? :: Hoe voeg je een kolom toe in Word?
Handige links