Huis > W > Wat Betekent Workspace?

Wat betekent Workspace?

Een Digital Workspace stelt gebruikers in staat om applicaties en data, altijd en overal, vanaf ieder gewenst apparaat, veilig te kunnen gebruiken. De beschikbaarheid is een grote meerwaarde voor de medewerkers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat zit er allemaal in Google Workspace?

Wat kost Google Workspace?

  • Gmail.
  • Google Meet.
  • Google Chat.
  • Google Agenda.
  • Google Drive (max. 30 GB)
  • Documenten.
  • Spreadsheets.
  • Presentaties.
Trouwens, wat is google workspace business starter? Business Starter is een reeks samenwerkings- en productiviteits-apps. Uw bedrijf beschikt hiermee over zakelijke e-mail, beveiligde videovergaderingen, gedeelde agenda's, online documentbewerking en meer. U kunt Business Starter ook aanschaffen via Google Sales of een lokale reseller.

Bovendien, wat kost google apps?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de kosten van Google Apps zijn afhankelijk van het specifieke plan en de functies die worden gekozen. Over het algemeen beginnen Google Apps-plannen echter bij $ 5 per gebruiker per maand voor het Basis-plan, dat Gmail, Agenda en Drive omvat. De plannen Business en Enterprise, met extra functies zoals 24/7 telefonische ondersteuning en onbeperkte opslag, beginnen bij 10 dollar per gebruiker per maand. Vervolgens, hoe maak je een nieuwe google account? Een nieuw Google-account aanmaken:
1. Ga naar www.google.com en klik op de link "Aanmelden" rechtsboven op de pagina.
2. Klik op de pagina Aanmelden op de link "Account aanmaken".
3. Vul op de pagina "Maak uw Google-account aan" uw naam, gewenste gebruikersnaam, wachtwoord en geboortedatum in.
4. Klik op de knop "Volgende stap".
5. Voer op de volgende pagina uw huidige e-mailadres in en klik op de knop "Volgende stap".
6. Voer op de volgende pagina de verificatiecode in die naar uw e-mailadres is gestuurd en klik op de knop "Verifiëren".
7. U komt op de pagina van uw nieuwe Google-account. Vanaf hier kunt u alle Google-producten en -services gebruiken waarin u geïnteresseerd bent.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat dit betreft, wat is de app workspace?

De Workspace 365 App Store is één centrale, gemakkelijk toegankelijke locatie voor alle applicaties in de digitale werkplek. Zo kunnen beheerders en eigenaren applicaties aanmaken, in- en uitschakelen, bewerken en instellingen wijzigen. Je kunt ook vragen wat is een g suite account op you tube? U kunt de YouTube-service aanzetten voor iedereen in uw organisatie, specifieke organisatie-eenheden of specifieke groepen. Als gebruikers zijn ingelogd op hun Google Workspace-account en de service aanstaat, kunnen ze meer functies gebruiken, zoals content uploaden of reageren op video's.

Vervolgens, wat is een google drive?

Met Google Drive kunnen mensen bestanden online opslaan, bewerken en delen. Samen met iemand anders aan een document werken, kan ook. De opslagdienst kan met allerlei bestanden overweg, zoals tekstdocumenten, rekenbladen, muziek en foto's. Hoe veilig is mijn drive? De veiligheid van een schijf hangt af van vele factoren, waaronder het type schijf, het type beveiligingsmaatregel dat is geïmplementeerd en de manier waarop de schijf wordt gebruikt. Zo is een thumb drive over het algemeen veiliger dan een harde schijf omdat deze kleiner is en gemakkelijker fysiek te beschermen. Een harde schijf is echter veiliger dan een thumb drive als deze gecodeerd is. Uiteindelijk hangt de veiligheid van een schijf af van hoe hij wordt gebruikt en beschermd.

Vervolgens, wie is mijn beheerder?

De beheerder is de persoon die verantwoordelijk is voor het beheer van het computersysteem en ervoor moet zorgen dat het goed werkt. Hij is ook verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het systeem en voor de beveiliging ervan.

Door Colvert Comley

Vergelijkbare artikelen

Wat verdient een bloemist per maand? :: Hoe werkt Google Vault?
Handige links