Huis > H > Hoe Maak Je Een Apple Id Aan Zonder Creditcard?

Hoe maak je een Apple ID aan zonder creditcard?

Store account aanmaken zonder creditcard via Mac App Store of Apple TV. Open de Mac App Store en zoek naar een gratis app (te herkennen aan 'Download'). Klik vervolgens op de knop 'Download' en kies een gewenste optie, vaak een nieuw Apple ID. Vul je gegevens in en kies uiteindelijk bij 'Betaalmethode' voor 'Geen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, hoe werkt gezinsdeling?

4.Gezinsdeling en Apple ID voor kinderen

  1. Open de Instellingen-app en tik op je naam;
  2. Kies 'Delen met gezin' en 'voeg gezinslid toe';
  3. Tik nu op 'Maak een Apple ID voor een kind aan';
  4. Voer de geboortedatum van het kind in en tik op volgende;
  5. Accepteer de privacyvoorwaarden en voer je betaalmethode in;
Wat is een Kinderaccount Apple? In plaats van een Apple ID met uw kind te delen, kunt u een Apple ID voor hem of haar aanmaken. Daarna kan hij of zij 'Delen met gezin', Berichten, de App Store en andere Apple voorzieningen gebruiken.

Dienovereenkomstig, kan ik een betaalde app delen?

Nee, u kunt een betaalde app niet delen. Betaalde apps kunnen alleen worden gedownload door de persoon die ze heeft gekocht. Wat dit betreft, hoe delen met gezin inschakelen? Er zijn een paar manieren om het delen met familie mogelijk te maken:
1. U kunt een nieuwe gebruikersgroep aanmaken en daar familieleden aan toevoegen. Ga hiervoor naar de sectie "Gebruikers" van de instellingen en klik op de knop "Gebruikersgroep toevoegen". Geef de groep een naam en voeg er vervolgens familieleden aan toe door op de knop "Gebruiker toevoegen" te klikken.
2. U kunt ook een nieuwe regel voor delen aanmaken en daar familieleden aan toevoegen. Ga hiervoor naar de sectie "Delen" van de instellingen en klik op de knop "Regel toevoegen". Geef de regel een naam en selecteer vervolgens de "Gebruikersgroep" die u in stap 1 hebt gemaakt in het vervolgkeuzemenu. Voeg tot slot familieleden toe aan de regel door op de knop "Gebruiker toevoegen" te klikken.
3. Tot slot kunt u eenvoudig inhoud delen met familieleden door de optie "Delen met familie" te selecteren bij het delen van inhoud.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Kan je een Apple ID aanmaken zonder telefoonnummer?

Het enige wat u nodig hebt, is uw volledige naam, geboortedatum, een e-mailadres en telefoonnummer. Weet u niet zeker of u een Apple ID hebt of bent u vergeten wat uw Apple ID is? U kunt uw Apple ID opzoeken door uw naam en e-mailadres in te voeren op iforgot.apple.com. Kan ik twee Apple ID's hebben? Meerdere App Store-accounts op dezelfde iPhone

Je kunt als gebruiker meerdere App Store-accounts aanmaken, maar dan heb je wel voor elk een ander mailadres nodig. Deze App Store-accounts kun je naast elkaar op je toestel gebruiken, waarbij je makkelijk kunt wisselen tussen iTunes- of App Store-accounts.

Trouwens, hoe maak je je eigen apple id?

Een Apple ID aanmaken op internet

  1. Ga naar appleid.apple.com en klik op 'Maak je Apple ID aan'.
  2. Volg de stappen op het scherm.
  3. Voer een telefoonnummer in waartoe u altijd toegang hebt.
  4. Schakel de selectievakjes in om u indien gewenst aan te melden voor updates van Apple.
  5. Klik op 'Ga door'.
En nog een vraag, hoe verander je gezinshoofd apple? De familiehoofd van een appel wijzigen kan op verschillende manieren.
Als je de appel hebt aangemaakt met een e-mailadres, kun je inloggen op iCloud.com met het e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt gebruikt bij de aanmaak van de appel. Klik dan op 'Account' in het menu bovenaan en selecteer 'Familie delen'. Klik op het pictogram van het hoofd van de familie en selecteer 'Familiehoofd wijzigen'.
Als je de appel hebt aangemaakt met een telefoonnummer, kun je inloggen op iCloud.com met het telefoonnummer en het wachtwoord dat je hebt gebruikt bij de aanmaak van de appel. Klik op 'Account' in het menu bovenaan en selecteer 'Familie delen'. Klik op het pictogram van het hoofd van de familie en selecteer 'Familiehoofd wijzigen'.
Op de iPhone, iPad of iPod touch met iOS 8 of hoger kun je terecht in de instellingen van de app. Ga naar 'iCloud' en tik vervolgens op 'Familie delen'. Tik op het pictogram van het hoofd van de familie en selecteer 'Familiehoofd wijzigen'.

Men kan zich ook afvragen: hoe gezinshoofd wijzigen?

De hoofdpersoon van huishouden kan worden gewijzigd door naar de belastingdienst te gaan en een verzoek in te dienen voor een wijziging van de gegevens. Dit kan online of telefonisch worden gedaan.

Door McQuoid

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Apple Music gezin? :: Heeft een Chromebook een virusscanner nodig?
Handige links