Huis > W > Wat Is De Doelgroep Van Apple?

Wat is de doelgroep van Apple?

In het onderzoek gaat het om jongeren in de leeftijdscategorie van 12 tot en met 20 jaar. Volgens Telecompaper is Apple de afgelopen twee jaar marktleider geweest. Eind 2015 was 38% van de Nederlandse jongeren in het bezit van een iPhone. Daarnaast had 34% van de Nederlandse jongeren een Samsung smartphone.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Wat dit betreft, wat betekent de naam apple?

Apple is een Amerikaanse meisjesnaam en betekent "zoet fruit, een gekoesterde". Daarvan, waarom heet een macbook een macbook? Appelen komen in de Apple-historie meer voor. Mac komt van Macintosh, een appelras. Verder was er nog de een gameconsole: Pippin (ook een appelras). Bijgevoegd: Het allereerste logo.

Dienovereenkomstig, waar is de iphone gemaakt?

De iPhone is ontworpen in Californië en vervaardigd in China. Hoe worden Apple producten gemaakt? Apple producten worden op verschillende manieren gemaakt. De meest gebruikelijke manier is via een proces dat spuitgieten heet. Spuitgieten is een proces waarbij gesmolten plastic in een mal wordt gespoten om een product te maken. Apple producten worden ook gemaakt via een proces dat extrusie heet. Bij extrusie wordt een product door een matrijs geduwd om de gewenste vorm te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoeveel grondstoffen zitten er in een iPhone?

Elke iPhone bevat 31 gram aluminium

Het gewicht van een iPhone bestaat voor 24 procent uit aluminium en voor 14 procent uit ijzer, meldt Motherboard. De rest van de iPhone bestaat uit verschillende zeldzame elementen en andere metalen, zoals titanium, kobalt en nikkel.
Hoe milieu vriendelijk is Apple? Onze inspanningen voor het milieu gaan over meer dan alleen CO₂.

  • Geen kwik Geen pvc Geen beryllium Geen BFR's. Lees hier waarom.
  • Verantwoord watergebruik zit er bij ons diep in. Lees hier hoe.
  • Onze bomen steken er ook energie in. Lees hier hoe.
  • Duurzaamheid waar je voor. valtvalt.
  • We werken hard aan een afval. zonder afval.

Mensen vragen ook: wie ontwierp apple?

Sir Jonathan Ive
Jonathan Ive in april 2009
Algemene informatie
Volledige naamSir Jonathan Paul "Jony" Ive
Geboren27 februari 1967 Chingford, Verenigd Koninkrijk
Hoeveel verdient Steve Jobs per maand? Steve Jobs verdient ongeveer 12,5 miljoen dollar per maand. Dit komt neer op ongeveer 10,4 miljoen euro.

Wat is het vermogen van de baas van Apple?

Apple's CEO, Tim Cook, is responsible for the overall operations of the company. This includes the development of new products, the management of the supply chain, and the financial performance of the company. Cook is also responsible for the company's relationship with its shareholders, employees, and customers.

Door Borszcz Manuele

Vergelijkbare artikelen

Wat te verwachten op Apple event? :: Wie zijn de eigenaren van Apple?
Handige links