Huis > W > Wat Te Verwachten Op Apple Event?

Wat te verwachten op Apple event?

Appleevent

Waarschijnlijk zijn er drie productonthullingen, met mogelijk een vierde 'one more thing'.

  1. iPhone SE 2022. Eén product lijkt een zekerheid: een nieuwe iPhone SE.
  2. iPad Air 2022.
  3. Nieuwe Mac.
  4. One more thing.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe laat is het Apple event?

Het event begint dinsdag 8 maart om 19:00 uur Nederlandse tijd en je wilt je vast live kijken! Hieronder vind je de livestream van het Apple-event. Wat is een Apple event? Een Apple event is een taak die op een Mac wordt uitgevoerd, zoals "open this document" of "print". Als 'Externe Apple events' is ingeschakeld, kan een AppleScript-app op een andere Mac samenwerken met je Mac. De app kan bijvoorbeeld een document op je Mac openen en afdrukken.

En nog een vraag, wat gaat apple uitbrengen in 2022?

Naar verwachting brengt Apple in 2022 een nieuwe iPhone uit. Het gerucht gaat dat de telefoon een groter display, een nieuw ontwerp en verbeterde cameratechnologie zal hebben. Men kan zich ook afvragen: wat heeft apple aangekondigd? Apple heeft een nieuwe lijn iPhones aangekondigd, de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Ze kondigden ook de nieuwe Apple Watch Series 5 aan, en de nieuwe iPad Pro.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Welke producten verkoopt Apple?

Apple ontwerpt, produceert en verkoopt mobiele communicatie en media apparaten, personal computers en verkoopt een grote variëteit aan gerelateerde software, diensten en accessoires. De activiteiten vinden wereldwijd plaats en het bedrijf telde per eind september 2021 ongeveer 154.000 werknemers. Hoe maak ik een nieuwe Apple ID? Een Apple ID aanmaken via de App Store op uw apparaat

  1. Open de App Store en tik op de inlogknop .
  2. Tik op 'Maak nieuwe Apple ID aan'.
  3. Volg de stappen op het scherm.
  4. Voer uw creditcard- en factuurgegevens in en tik op 'Volgende'.
  5. Bevestig uw telefoonnummer.
  6. U krijgt een verificatiemail van Apple.

Welk product is het meest verkocht van Apple?

Apples bekendste en meest verkochte product is waarschijnlijk de iPhone, een smartphone waarvan de eerste versie in de zomer van 2007 uitkwam. Dienovereenkomstig, welke apple producten heb ik? Corresponderend, welke Apple-producten heb ik?
Ik heb een iPhone, een iPad, en een MacBook.

Welke branche is Apple?

Apple is een Amerikaanse multinationale technologybedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en verkoop van elektronica, computersoftware, en online diensten. Het bedrijf heeft een wereldwijde naamsbekendheid en is momenteel het waardevolste bedrijf ter wereld. Het hoofdkantoor van Apple is gevestigd in Cupertino, Californië.

Door Bernj

Vergelijkbare artikelen

Is 256 GB genoeg voor een MacBook? :: Wat is de doelgroep van Apple?
Handige links