Huis > H > Hoe Verwijder Je Je Verhaal Op Insta?

Hoe verwijder je je verhaal op insta?

Een foto of video verwijderen uit je verhaal:

  1. Ga naar je verhaal door bovenaan het nieuwsoverzicht te tikken op Je verhaal.
  2. Tik rechtsonder in de foto of video die je wilt verwijderen op Meer (iPhone) of Meer (Android).
  3. Tik op Verwijderen en tik daarna nogmaals op Verwijderen ter bevestiging.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe verberg je verhaal Instagram?

Om je Verhaal te verbergen voor anderen ga je naar het scherm om een nieuwe Story te maken, door naar links te swipen vanaf je tijdlijn. Klik linksboven op het tandwieltje. Tik bovenaan op Verhaal verbergen voor. Je ziet nu een lijst van mensen die jouw verhaal hebben bekeken. Vervolgens, hoe kan je zien wie je verhaal bekijkt? Open je verhaal en veeg omhoog op het scherm om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Je ziet het aantal mensen en de Instagram-gebruikersnamen van de mensen die elke foto of video in je verhaal hebben bekeken.

Hoe kun je zien wie het meest op je Instagram kijkt?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat Instagram de gegevens van wie je berichten bekijkt niet openbaar maakt. Er zijn echter enkele schattingsmethoden die gebruikers hebben bedacht. Een populaire methode is om te kijken naar de lijst met mensen die je recente posts leuk hebben gevonden en deze te vergelijken met je lijst met volgers. Als er mensen op de like-lijst staan die je niet volgt, kan het zijn dat ze je profiel vaker bekijken. Een andere methode is om te kijken naar de volgorde van mensen die in je volgerslijst verschijnen. De mensen die als eerste verschijnen, zijn meestal degenen die de meeste interactie met je profiel hebben. Kun je het zien als iemand je Insta Story screenshot? Ja, je kunt zien wanneer iemand je Instagram Story screent. Als je een screenshot maakt van iemands Story, krijgen ze een melding die zegt "__x__ heeft een screenshot gemaakt van je Story."

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Kan je zien wie je uitgelichte foto's bekijkt op Facebook?

Het is via die Facebook Stories dat je nu wel kan te weten komen wie je profiel interessant vindt. Ook weer net zoals bij Instagram Stories kan je namelijk zien hoeveel persoon je 'story' gezien hebben en meer specifiek wie elk onderdeel ervan bekeken heeft, foto of video. Dienovereenkomstig, kun je op facebook kijken zonder account? Het beste antwoord. Je kunt zonder account weinig op facebook doen want de meeste slimme mensen hebben hun pagina afgeschermd voor niet-vrienden. Je kunt wel op pagina's van bijvoorbeeld producten of tv programma's etc meekijken zonder account dus niet van mensen zelf (tenzij beroemde mensen die een open pagina hebben)

Wat betekent blauw bolletje verhaal Facebook?

De blauwe stip naast Facebook-verhaalviewer staat voor nieuwe weergave(n) sinds je voor het laatst de weergaven voor dat specifieke verhaal hebt gecontroleerd. Het is een interessante manier om gebruikers op de hoogte te stellen van wie alle mensen onlangs hun verhaal hebben gezien. Wat is Gedempte verhalen? Gedempte verhalen is een verteltechniek waarbij de verteller opzettelijk informatie achterhoudt voor het publiek om de spanning te verhogen. De verteller kan deze techniek ook gebruiken om een gevoel van mysterie te creëren of om de verwachtingen van het publiek te ondermijnen.

Kan geen Stories meer zien op Instagram?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je geen nieuwe Stories meer ziet op Instagram. Controleer eerst of je nog steeds de mensen volgt van wie je Stories wilt zien. Misschien heb je per ongeluk iemand of een groep mensen ontvolgd. Ten tweede, controleer of de persoon of personen die je volgt hun Stories op privé hebben gezet. Zo ja, dan kun je hun Verhalen niet zien. Zorg er ten slotte voor dat je de nieuwste versie van de Instagram-app hebt. Als je die niet hebt, kun je bepaalde functies, zoals Stories, mogelijk niet zien.

Door Jameson

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik verhalen op Facebook? :: Waar vind ik mijn verhalen terug op Facebook?
Handige links