Huis > W > Waarom Krijg Ik Verhalen Op Facebook?

Waarom krijg ik verhalen op Facebook?

Je ontvangt meldingen over verhalen volgens je overige meldingsinstellingen op Facebook. Als je bijvoorbeeld meldingen voor Activiteiten van goede vrienden hebt ingeschakeld, ontvang je meldingen over verhalen van mensen in je lijst met beste vrienden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kun je zien hoe vaak iemand je verhaal bekijkt op Facebook?

Als je een foto of video in je verhaal deelt, kun je altijd zien wie deze heeft bekeken. Alleen jij kunt zien wie je verhaal heeft bekeken. Tik bovenaan het overzicht in het gedeelte Verhalen op Je verhaal. Tik linksonder bij een foto of video in je verhaal op om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Hoe lang duurt een verhaal op Facebook? Elke foto of video die je deelt in je verhaal is 24 uur beschikbaar in het gedeelte Verhalen van Facebook en in de Messenger-app. Na 24 uur kun je de verhalen die je hebt gedeeld, bewaren in je verhalenarchief. Ze zijn dan alleen zichtbaar voor jou.

Waarom zie ik geen verhalen op Facebook?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien geen verhalen ziet op Facebook. Eén reden is dat je nog geen vrienden hebt toegevoegd. Als je voor het eerst op Facebook komt, laat de site je geen verhalen zien omdat hij niet weet wie je vrienden zijn. Je moet ten minste één vriend toevoegen voordat je verhalen in je Nieuwsoverzicht ziet.
Een andere reden waarom je misschien geen verhalen ziet, is dat je de Nieuwsfeed van Facebook hebt uitgeschakeld. Om de Nieuwsfeed weer in te schakelen, ga je naar je instellingen en klik je op het tabblad "Nieuwsfeed". Controleer of de optie "Verhalen weergeven in Nieuwsfeed" is ingeschakeld.
Als je nog steeds geen verhalen ziet, is het mogelijk dat niemand die je als vriend hebt toegevoegd onlangs iets heeft gepost. Probeer later nog eens te kijken of er nieuwe verhalen zijn verschenen. Kun je zien hoe vaak iemand je verhaal bekijkt? Instagram biedt momenteel geen functie waarmee gebruikers kunnen zien hoe vaak iemand hun verhaal heeft bekeken. Er zijn echter een paar apps van derden die beweren deze functionaliteit te bieden. Het is belangrijk op te merken dat deze apps niet verbonden zijn met Instagram en mogelijk niet betrouwbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kom ik af van dat voorgesteld voor jou op Facebook?

Suggesties voor vergelijkbare pagina's in- of uitschakelen:

  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Tik op Pagina's.
  3. Ga naar je pagina en tik op Meer.
  4. Tik op Instellingen bewerken en vervolgens op Algemeen.
  5. Scrol omlaag naar Suggesties voor vergelijkbare pagina's en tik op Aan of Uit.
Waarom kan iemand mijn verhaal niet zien? De privacyinstellingen van je verhaal wijzigen:

Tik linksonder op Privacy en selecteer je doelgroep: Openbaar: je Facebook-vrienden, volgers en mensen waarmee je hebt gechat in Messenger, kunnen je verhalen zien. Al je volgers kunnen je verhaal zien, maar alleen vrienden kunnen er opmerkingen bij plaatsen.

Dit in overweging nemend, kun je zien als je een screenshot maakt op facebook?

Geeft Facebook mij een melding wanneer iemand een screenshot van een foto maakt? Het korte antwoord is nee. Facebook heeft nog steeds geen privacyfunctie die de gebruiker waarschuwt wanneer iemand screenshots maakt van een profielfoto of zelfs privéberichten. Wat dit betreft, kan je zien wie je verhaal heeft bekeken? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het platform waarop de story wordt gedeeld. Op Snapchat hebben gebruikers bijvoorbeeld de mogelijkheid om te zien wie hun verhaal heeft bekeken, maar op Instagram is deze informatie niet beschikbaar voor gebruikers.

Dit in overweging nemend, kan je zien wie je uitgelichte foto's bekijkt?

Volgens Facebook hangt het van uw privacy-instellingen voor het oorspronkelijke bericht af wie een foto op uw profiel kan zien. Als het oorspronkelijke bericht alleen met vrienden is gedeeld, kunnen alleen die vrienden de uitgelichte foto zien. Werd het oorspronkelijke bericht gedeeld met het publiek, dan kan iedereen op Facebook het zien.

Door Egide

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent blauw bolletje verhaal Facebook? :: Hoe verwijder je je verhaal op insta?
Handige links