Huis > W > Wat Is Een Verschil Tussen Een Pro Of Een Max Apple Telefoon?

Wat is een verschil tussen een pro of een max Apple telefoon?

De iPhone 13 Pro Max is de opvolger van de iPhone 12 Pro Max en is gepresenteerd in september van 2021. De grootste iPhone van 2021 heeft onder andere een verbeterd scherm en camera's aan boord. Op deze pagina praten we je bij over de beste iPhone van 2021.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Is iPhone 11 en 13 even groot?

De iPhone 11 mag dan iets groter zijn, maar vanwege de afgeronde randen is het schermformaat alsnog 6,1 inch; hetzelfde schermformaat als op de iPhone 13 en iPhone 12. Mensen vragen ook: is iphone se even groot als iphone 7? Ze zijn ongeveer even groot en hebben hetzelfde schermformaat. Maar als je wat verder kijkt, zul je zien dat er veel meer verschillen zijn tussen de iPhone SE 2020 en de iPhone 7.

Is de iPhone 8 net zo groot als de 6?

Nee, de iPhone 8 is niet zo groot als de 6. De iPhone 8 heeft een 4,7-inch display, terwijl de iPhone 6 een 4,0-inch display heeft. En nog een vraag, waarom zou je een iphone kopen? Er zijn veel redenen om een iPhone te kopen. Sommige mensen geven de voorkeur aan de iPhone vanwege het ontwerp, terwijl anderen de voorkeur geven aan de iPhone vanwege de gebruikersinterface. Sommige mensen geven ook de voorkeur aan de iPhone vanwege de app store, die een grote verscheidenheid aan apps en games biedt om uit te kiezen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Waarom is de iPhone 11 niet meer te koop?

Apple schrapt iPhone 11 Pro en 11 Pro Max: toestellen verdwijnen uit assortiment. Nu Apple officieel de iPhone 12-serie heeft onthuld, gaan er zoals gewoonlijk wat oudere modellen met pensioen. Het bedrijf uit Cupertino schrapt naar aanleiding van de lancering de iPhone 11 Pro en 11 Pro Max. Bovendien, is de iphone 11 een goede telefoon?

SchermkwaliteitCamerakwaliteit
iPhone 12 en 12 miniUitstekendZeer goed
iPhone SE 3GoedGoed
iPhone SE 2GoedGoed
iPhone 11 Pro en 11 Pro MaxUitstekendZeer goed

Wat dit betreft, is de iphone 11 geschikt voor 5g?

Onder de motorkap van de iPhone 11 zit een Intel XMM 7660-modem. Deze is niet klaar voor 5G, maar kan enkel lte aan, de naam die de telecomindustrie gebruikt voor 4G. Welk jaar iPhone 11 Pro? De iPhone 11 Pro werd uitgebracht op 20 september 2019.

Wat voor oortjes krijg je bij iPhone 11?

De oordopjes die bij de iPhone 11 worden geleverd zijn de Apple EarPods met Lightning Connector. Ze hebben een witte afwerking en zijn ontworpen om goed in je oren te passen. De EarPods zijn zweet- en waterbestendig, en ze hebben een in-line microfoon zodat je handsfree telefoongesprekken kunt voeren.

Door Biddick

Vergelijkbare artikelen

Welke telefoon is even groot als de iPhone XR? :: Hoe groot is de Pro Max?
Handige links