Huis > W > Welke Telefoon Is Even Groot Als De Iphone Xr?

Welke telefoon is even groot als de iPhone XR?

iPhone 11 vs iPhone XR overeenkomsten

De behuizing is van aluminium, de achterkant van glimmend glas en het formaat en gewicht is exact even groot.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Is de iPhone XR net zo groot als de XS?

Met een schermdiagonaal van 6,5 inch is het de grootste iPhone die Apple tot op heden gemaakt heeft. Nog even op volgorde van grootte: iPhone Xs: 5,8 inch. iPhone Xr: 6,1 inch. Wat is de opvolger van de iPhone XR? Naast de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max heeft Apple nog een derde iPhone aangekondigd tijdens het Apple Event: de iPhone 11. De iPhone 11 is de kleurrijke opvolger van de iPhone XR, die beschikt over een extra camera en waarbij je kan kiezen uit 2 nieuwe kleuren!

Is de iPhone 11 groter dan de XS?

De iPhone 11 is iets groter dan de iPhone XS. De iPhone 11 is 6,1 inch hoog, 3,05 inch breed en 0,33 inch dik. De iPhone XS is 5,65 inch hoog, 2,79 inch breed en 0,3 inch dik. Welke iPhones zijn even groot? De iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR hebben allemaal dezelfde breedte, maar de iPhone XS is de kortste van de drie, terwijl de iPhone XS Max de hoogste is. De iPhone XR zit qua hoogte in het midden. Alle drie de telefoons hebben dezelfde breedte, maar de iPhone XR is de breedste van de drie.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, is de iphone 11 groter dan de iphone xr?

Er zit geen verschil tussen de schermen van de iPhone XR en de 11, toch heeft de iPhone 11 een aantal software truckjes waardoor deze beter presteert. Deze iPhones hebben beide een LCD met een formaat van 6,1-inch en een resolutie van 1792×828. Dus, welke iphone is even groot als xs?

SchermkwaliteitFormaat
iPhone 11 Pro en 11 Pro MaxUitstekendGemiddeld / heel groot
iPhone 11GoedGroot
iPhone Xs en Xs MaxZeer goedGemiddeld / heel groot
iPhone XrStandaardGroot

Wat is het verschil tussen een XS en een XR?

De XR heeft een enkele camera, de XS-modellen hebben een dubbele camera aan de achterkant met optische zoom. De XR heeft een aluminium frame, de XS een glimmende roestvrij stalen rand. Op de XR ontbreekt 3D Touch; in plaats daarvan werkt het met Haptic Touch. De XS is waterbestendiger: IP68 ten opzichte van IP67. Daarvan, welke iphone is de xs? De iPhone XS is het topmodel in de huidige iPhone line-up van Apple. Het heeft een 5,8-inch OLED-scherm, dubbele 12-megapixel achtercamera's, een 7-megapixel frontcamera en Apple's A12 Bionic-processor.

Dienovereenkomstig, is iphone 11 nieuwer dan xr?

Ja, de iPhone 11 is nieuwer dan de iPhone XR. De iPhone 11 werd uitgebracht op 20 september 2019, terwijl de iPhone XR werd uitgebracht op 26 oktober 2018.

Door Caravette Thackeray

Vergelijkbare artikelen

Welk jaar kwam iPhone XR uit? :: Wat is een verschil tussen een pro of een max Apple telefoon?
Handige links