Huis > H > Hoe Automatisch Aanvullen Tijdens Het Typen In De Vervolgkeuzelijst Excel?

Hoe automatisch aanvullen tijdens het typen in de vervolgkeuzelijst Excel?

Formule automatisch aanvullen in- of uitschakelen

  1. Klik op Bestand > Opties > Formules. In Excel 2007: Klik op Microsoft Office knop. , klik opExcel opties en klik vervolgens op de categorie Formules.
  2. Schakel onder Werken met formulesde optie Formule automatisch aanvullen in of uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe vul ik automatisch andere cellen in bij het selecteren van waarden in de vervolgkeuzelijst van Excel?

Gegevens in werkbladcellen automatisch doorvoeren

  1. Selecteer een of meer cellen die u wilt gebruiken als basis om andere cellen te vullen. Voor een reeks zoals 1, 2, 3, 4, 5... typt u 1 en 2 in de eerste twee cellen.
  2. Sleep de vulgreep .
  3. Klik indien nodig op Opties voor automatisch doorvoeren. en kies de gewenste optie.
Hoe drop down verwijderen uit Excel? Een vervolgkeuzelijst verwijderen
  1. Selecteer de cel met de vervolgkeuzelijst.
  2. Klik op Gegevens > Gegevensvalidatie.
  3. Klik op het tabblad Instellingen op Alles wissen.
  4. Klik op OK.

En nog een vraag, hoe maak je een listbox in excel?

Er zijn een paar verschillende manieren om een lijstvak te maken in Excel. Eén manier is het gebruik van de gegevensvalidatie. Hiervoor selecteert u eerst de cel of het celbereik waarin u de lijstbox wilt hebben. Ga vervolgens naar het tabblad Gegevens en klik op Gegevensvalidatie. In het dialoogvenster Gegevensvalidatie selecteert u de tab Instellingen. Voor de optie Toestaan kiest u Lijst. Voer vervolgens in het vak Bron het cellenbereik in dat de lijst bevat met items die u in het lijstvak wilt laten verschijnen. U kunt de lijst met items ook rechtstreeks in het vak Bron invoeren, gescheiden door komma's. Klik op OK om het dialoogvenster Gegevensvalidatie te sluiten.
Een andere manier om een lijstvak in Excel te maken is door de functie Object invoegen te gebruiken. Hiervoor selecteert u eerst de cel of het celbereik waarin u de lijstbox wilt hebben. Ga dan naar het tabblad Invoegen en klik op Object invoegen. In het dialoogvenster Object invoegen selecteert u de tab Nieuw maken. In de lijst met objecttypen kiest u Microsoft Forms 2.0 ListBox. Klik vervolgens op OK. In het dialoogvenster Eigenschappen voor ListBox voert u in het vak ListFillRange het cellenbereik in dat de lijst met items bevat die u in de listbox wilt laten verschijnen. U kunt de lijst met items ook rechtstreeks in het vak ListFillRange invoeren, gescheiden door komma's. Klik op OK om het dialoogvenster Eigenschappen LijstBox te sluiten. Dienovereenkomstig, hoe maak je een keuzelijst in word? Aangenomen dat u wilt weten hoe u een keuzelijst maakt in Word:
1. Open een nieuw of bestaand document in Microsoft Word.
2. Plaats uw cursor waar u de keuzelijst wilt hebben.
3. Klik op het tabblad Home, in de groep Lettertype, op de pijl voor het lettertype en selecteer Wingdings.
4. 4. Typ het eerste item in uw keuzelijst. Druk op de spatiebalk om een spatie tussen de items te maken. Typ het tweede item en druk op Enter. Herhaal deze stap om meer items aan de keuzelijst toe te voegen.
5. Om de volgorde van de items in de keuzelijst te veranderen, selecteer je het item dat je wilt verplaatsen en druk je op Ctrl+X om het item te knippen. Plaats je cursor waar je het item wilt plakken, en druk dan op Ctrl+V.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Daarvan, hoe automatisch aanvullen in excel?

U gaat naar Gegevens > Snel aanvullen om dit handmatig uit te voeren, of druk op Ctrl+E. Als u Snel aanvullen wilt inschakelen, gaat u naar Extra > Opties > Geavanceerd > Opties voor bewerken > schakel het vakje Automatisch snel aanvullen in. Dus, waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel? Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven.

Hoe werkt Gegevensvalidatie in Excel?

ExcelGegevensvalidatie

Stap voor stap

  1. Selecteer de cellen die u een beperking via een keuzelijst wilt opleggen.
  2. Hierna kiest u voor de tab Gegevens ⇒ Kies vervolgens voor ⇒ Gegevensvalidatie.
  3. Een menu opent zich.
  4. Bij Bron dient u de toegestane waarden in te vullen.
  5. Druk op OK.
Waar staat opties voor automatisch doorvoeren? Opties staan voor automatische doorvoer op twee plaatsen: de zender en de ontvanger. De zender gebruikt de opties om de maximale hoeveelheid gegevens te regelen die in een enkele burst kan worden verzonden, en de ontvanger gebruikt de opties om de maximale hoeveelheid gegevens te regelen die in een enkele burst kan worden ontvangen.

Hoe werkt verschuiving in Excel?

Wanneer u cellen in Excel verplaatst, verplaatst u ze naar een nieuwe locatie. De manier waarop verschuiven werkt is dat de cellen die u selecteert worden verplaatst naar de nieuwe locatie, en de cellen die in de weg stonden worden verplaatst. Dit kan handig zijn als u gegevens in uw spreadsheet opnieuw wilt rangschikken, of als u ruimte moet maken voor nieuwe gegevens.

Door Jacie Pencek

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je cookies weg van je iPad? :: Hoeveel Hertz is Netflix?
Handige links