Huis > W > Waarom Creditcard Bij Apple Id?

Waarom creditcard bij Apple ID?

Als u apps in de App Store wilt kopen, Apple abonnementen zoals iCloud+ en Apple Music wilt gebruiken of andere media van Apple wilt kopen, hebt u een Apple ID en een geldige betaalmethode nodig. Lees hier welke betaalmethoden worden geaccepteerd in uw land of regio.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, hoe haal je geld van je apple id af?

AppleiTunesApple IDgeld

Wanneer u contact opneemt met Apple, moet u de volgende gegevens meesturen:

  1. Uw Apple ID.
  2. Het terug te betalen bedrag.
  3. Uw huidige verzendadres.
Wat dit betreft, hoe verander je gezinshoofd apple? Als je het gezinshoofd wilt wijzigen, moet je de groep ontbinden en moet een andere volwassene een nieuwe groep aanmaken.
  1. Tik in Instellingen op '[je naam]' > 'Delen met gezin'.
  2. Tik op '[je naam]' en vervolgens op 'Stop Delen met gezin'.

Daarvan, waarom kan ik geen betaalmethode toevoegen apple?

Apple Pay is een mobiele betalings- en digitale portemonneedienst van Apple Inc. waarmee gebruikers persoonlijk, in iOS-apps en op het web betalingen kunnen verrichten. Het is momenteel niet beschikbaar als betaalmethode op websites. Dit in overweging nemend, waarom wordt mijn betaalmethode afgewezen? Er zijn een paar redenen waarom uw betaalmethode kan worden geweigerd. De eerste reden is dat uw betaalmethode mogelijk niet wordt geaccepteerd door de winkelier. De tweede reden is dat uw betaalmethode kan worden geweigerd door uw bank of kaartuitgever. De derde reden is dat je onvoldoende geld op je rekening hebt staan om de aankoop te dekken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat kun je betalen met Apple ID?

Ga naar de iTunes Store, de Apple TV-app of Apple Books om onder andere muziek en films te kopen. Betaal voor abonnementen op Apple Music, Apple Arcade en Apple TV+. Of betaal voor abonnementen in apps via de App Store. Betaal voor iCloud-opslag. Men kan zich ook afvragen: hoe betaalmethode verwijderen? De betaalmethode verwijderen uit de instellingen van uw Android-apparaat

  1. Open Instellingen. op uw Android-apparaat.
  2. Tik op Google-services en -voorkeuren Instellingen voor Google-apps. Google Pay.
  3. Tik op de betaalmethode die u wilt verwijderen.
  4. Tik op Meer. Betaalmethode verwijderen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Hoe lang duurt het voordat het geld op mijn Apple ID staat?

Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Hoe krijg je je geld terug van een app? Om je geld terug te krijgen van een app, moet je contact opnemen met de ontwikkelaar van de app. Zij kunnen je dan helpen met het verwerken van een terugbetaling.

Dit in overweging nemend, kan je geld terugstorten van apple pay?

Ja, dit is mogelijk. Apple Pay gebruikers kunnen geld opnemen en terugstorten naar hun bankrekening. Dit kan echter alleen worden gedaan als de bank of kaartuitgever het toestaat.

Door Doy Twenkle

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mail account instellingen? :: Wat kun je doen als je gehackt bent?
Handige links