Huis > W > Wat Kan Je Betalen Met Apple Id?

Wat kan je betalen met Apple ID?

Ga naar de App Store om apps en games te kopen of in-app aankopen te doen. Ga naar de iTunes Store, de Apple TV-app of Apple Books om onder andere muziek en films te kopen. Betaal voor abonnementen op Apple Music, Apple Arcade en Apple TV+. Of betaal voor abonnementen in apps via de App Store.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dienovereenkomstig, hoe betaal ik apps voor iphone?

Nederland

  1. Apple Pay3
  2. De meeste creditcards en betaalkaarten.
  3. PayPal2
  4. iDEAL4 (alleen eigen stortingen)
  5. Facturering via mobiele telefoon (via ondersteunde aanbieders)
  6. Apple ID-saldo (afkomstig uit het inwisselen van App Store- en iTunes-cadeaubonnen of eigen stortingen)
Trouwens, kun je icloud kopen met ideal? Wanneer je apps wilt kopen, of meer ruimte in iCloud nodig hebt, kun je dat in de App Store op verschillende manieren betalen. In Nederland is iDEAL erg populair, een standaard die door bijna alle banken ondersteund wordt.

Heb je een creditcard nodig voor Apple ID?

Nee, u hebt geen creditcard nodig voor een Apple ID. U kunt een Apple ID aanmaken zonder creditcard door de volgende stappen te volgen:
1. Ga naar appleid.apple.com en klik op "Maak uw Apple ID aan".
2. Voer uw naam, verjaardag en een e-mailadres in dat u niet voor een andere Apple ID hebt gebruikt.
3. Voer een sterk wachtwoord in en selecteer de vragen die u wilt gebruiken om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
4. Typ uw reddings-e-mailadres in en selecteer "Doorgaan".
5. Ga akkoord met de voorwaarden en klik op "Doorgaan".
6. Selecteer in het scherm met de betalingsmethode "Geen".
7. Vul het factuuradresformulier in en klik op "Apple ID aanmaken". Mensen vragen ook: kan je apple id-saldo terugstorten? Ja, u kunt uw Apple ID-saldo terugbetalen, maar alleen als u het niet hebt gebruikt om iets te kopen. Als u iets hebt gekocht met uw Apple ID-saldo, kunt u het saldo niet terugkrijgen. Als u uw Apple ID-saldo wilt terugbetalen, neemt u contact op met Apple Support.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe werkt een App Store kaart?

Wanneer u een Apple cadeaubon of App Store- en iTunes-cadeaubon inwisselt, kunt u aankopen doen met uw Apple ID-saldo. Bij die aankopen kan het gaan om apps, games, of abonnementen voor bijvoorbeeld Apple Music of iCloud+. Voor sommige aankopen kan het Apple ID-saldo echter niet worden gebruikt. En nog een vraag, wat moet je doen als je icloud vol is? Krijg je een melding dat je iCloud-opslag vol is? Dat betekent dat je geen nieuwe bestanden kunt opslaan in de cloud. Je kunt dan pas weer bestanen in de cloud zetten als je bestanden in de cloud gaat opruimen of je opslagruimte gaat leegmaken. Op je telefoon is dan wel genoeg ruimte.

Waarom kan ik geen kaarten toevoegen aan Wallet?

Als u uitlogt bij iCloud of uw toegangscode verwijdert, worden alle creditcards, betaalkaarten, prepaidkaarten, ov-kaarten en studentenkaarten van dat apparaat verwijderd. Kinderen die jonger zijn dan 13 jaar, kunnen Apple Pay niet gebruiken en kunnen geen kaart toevoegen in de Wallet-app. Trouwens, kan ticket niet toevoegen aan wallet? U kunt geen ticket toevoegen aan uw portemonnee omdat tickets niet opgeslagen kunnen worden in een portemonnee. Tickets worden opgeslagen in een centrale database die door de overheid wordt beheerd.

Hoe kaarten toevoegen aan Wallet iPhone?

Om een kaart toe te voegen aan Wallet op je iPhone:
1. Ga naar de app 'Wallet'.
2. Tik op het plusje bovenin het scherm.
3. Kies vervolgens 'Voeg kaart toe'.
4. Selecteer de kaart die je wilt toevoegen. Als je kaart niet wordt getoond, kies je 'Andere'.
5. Voer vervolgens de gegevens in voor je kaart.
6. Tik op 'Voeg toe'.

Door Anett

Vergelijkbare artikelen

Wat is mijn Apple ID gebruikersnaam? :: Waarom kan ik geen betaalmethode toevoegen Apple?
Handige links