Huis > W > Wat Kost Viaplay Na Een Jaar?

Wat kost Viaplay na een jaar?

Kosten van een abonnement op Viaplay

Op woensdag 8 december 2021 werd namelijk bekendgemaakt dat een abonnement op Viaplay €13,99 per maand zou gaan kosten, maar later bleek dat het abonnement tijdelijk met 28% korting verkrijgbaar is voor €9,99 tot 1 augustus 2022.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Kan ik met meerdere mensen Viaplay kijken?

Je kunt maximaal 5 apparaten aanmelden bij je account. Een apparaat is bijvoorbeeld een computer, mobiele telefoon, tablet, gameconsole of een smart-tv. Als je het maximale aantal verbonden apparaten hebt bereikt, ontvang je een bericht. Je kunt dan een van de apparaten gebruiken die je al hebt geregistreerd. Hoeveel mensen kunnen op Viaplay account? Viaplay-accounts zijn alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik en je kunt als klant twee streams tegelijkertijd hebben. Dit geldt voor series, films en sport.

Je kunt ook vragen hoe deel je viaplay via ziggo?

Als u uw Viaplay-account wilt delen met iemand die een Ziggo-abonnement heeft, kunt u dat doen door de volgende stappen te volgen:
1. Ga naar de Viaplay-website en log in op uw account.
2. Klik op het tabblad "Mijn account".
3. Klik in het gedeelte "Instellingen" op het tabblad "Delen".
4. Voer in het veld "E-mailadres" het e-mailadres in van de persoon met wie u uw account wilt delen.
5. Selecteer de optie "Ziggo" in het keuzemenu "Delen met".
6. Klik op de knop "Delen".
De persoon met wie u uw account heeft gedeeld krijgt nu toegang tot Viaplay via zijn of haar Ziggo abonnement. Vervolgens, waar kun je formule 1 kijken zonder ziggo? Er zijn een paar manieren om Formule 1 te kijken zonder Ziggo. Eén manier is om een vriend of familielid te vinden die Ziggo heeft en te vragen of hij zijn login mag lenen. Een andere manier is om ergens op internet een gratis proefversie van Ziggo te vinden en daarmee in te loggen. Ten slotte zijn er een paar websites die Formule 1 live streamen, maar die zijn vaak van lage kwaliteit en onbetrouwbaar.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dus, welke f1 races gratis 2022 ziggo?

Naast die van Zandvoort zijn ook de races in Italië (Emilia-Romagna), Groot-Brittannië en Brazilië live te zien op de zender die voor de meeste Nederlanders in het standaardpakket zit. Waar gratis Formule 1 kijken 2022? De Formule 1 is vanaf 2022 niet meer gratis te zien op de Nederlandse televisie. De afgelopen jaren konden klanten van Ziggo de sport live volgen. De uitzendrechten zijn tot eind 2024 in handen gekomen van het Scandinavische NENT, dat met haar streamingdienst Viaplay de Formule 1 mag uitzenden.

Hoe F1 kijken zonder Ziggo 2022?

Vanaf dit seizoen kijk je Formule 1 niet meer live op Ziggo Sport. De nieuwe streamingdienst Viaplay heeft de Formule 1-uitzendrechten. Hoe F1 kijken zonder Viaplay? Er zijn een paar manieren om F1 te kijken zonder Viaplay. Eén manier is om een gratis live stream online te vinden. Er zijn een paar websites die gratis live streams van F1 races aanbieden. Een andere manier is om je aan te melden voor een gratis proefperiode van een andere streamingdienst die F1-races aanbiedt, zoals Sling TV of fuboTV. Tot slot kun je ook een digitale kopie van een F1-race kopen via een site als iTunes of Amazon Video.

Hoe kan ik Formule 1 kijken op tv?

U kunt Formule 1 op TV bekijken door u te abonneren op een kanaal dat de races uitzendt, zoals ESPN of Sky Sports. U kunt ook een pay-per-view pakket kopen bij uw kabel- of satellietprovider.

Door Candyce

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel apparaten tegelijk Viaplay? :: Is Viaplay Maandelijks opzegbaar?
Handige links