Huis > I > Is Viaplay Maandelijks Opzegbaar?

Is Viaplay Maandelijks opzegbaar?

Je kan op elk gewenst moment opzeggen. Klik hier om naar de aanbieding op de Viaplay website te gaan of klik op bovenstaande actiebanner. Daarnaast kunnen KPN en Ziggo-klanten Viaplay vanaf toevoegen aan hun bestaande abonnement.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Tinder Gold Maandelijks opzegbaar?

Open de app op uw telefoon en tik op uw profielicoon om naar de instellingen te gaan. Er is een Manage Payment Account. U kunt de stappen volgen bij Abonnement opzeggen.

Trouwens, wat kost viaplay?

De reguliere prijs van een Viaplay-abonnement is 13,99 euro per maand (bijna 170 euro per jaar), maar de snelle beslisser betaalt het eerste jaar 99 euro (8,25 euro per maand). Hoe kan ik Viaplay delen? Abonnement delen is "eigenlijk" niet toegestaan, zoals bij vele streaming diensten. Maar online staat er: Met een Viaplay-abonnement kun je met de app 2 verschillende streams tegelijk bekijken op hetzelfde account. Dus je kan je eigen inlog-gegevens met je zoon delen en dan kunnen jullie samen kijken.

Waar kan ik gratis Formule 1 kijken?

Er zijn een paar manieren om gratis naar Formule 1-races te kijken. Eén manier is om een race op televisie te vinden en op te nemen. Een andere manier is om een live stream van de race online te vinden. Ten slotte bieden sommige websites gratis live streams van Formule 1-races aan. Hoe kan ik in 2022 Formule 1 kijken? De beste manier om Formule 1 in 2022 te bekijken is door een abonnement te nemen op een zender die de races uitzendt. De twee belangrijkste opties hiervoor zijn Sky Sports en ESPN. Sky Sports is de exclusieve zender van de Formule 1 in het Verenigd Koninkrijk, dus als je in het Verenigd Koninkrijk woont, moet je een Sky Sports-abonnement kopen om de races te kunnen zien. ESPN is de exclusieve zender van de Formule 1 in de VS, dus als u in de VS woont, moet u een ESPN-abonnement kopen om de races te kunnen bekijken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik Viaplay niet streamen?

Zorg ervoor dat uw computer en browser up-to-date zijn. Het streamingapparaat en de Viaplay-app zijn bijgewerkt.

Kan je Viaplay doorspoelen?

Sportuitzendingen bij Viaplay zijn tot 48 uur lang terug te kijken en tot 4 uur terug te spoelen. Of het nou een voetbalwedstrijd, darts of een Formule 1-race is, je kunt je elk live sportuitzending op Viaplay tot 48 uur lang terugkijken. En nog een vraag, is f1 tv maandelijks opzegbaar? Het is afhankelijk van je betaalmethode hoe duur je abonnement is. Het TV Access abonnement kost jaarlijks €26,99 (prijspeil 2021) en het F1 TV Pro abonnement kost €64,99 per jaar. Wil je liever maandelijks betalen, dan zul je erop moeten rekenen dat je abonnement minimaal €30 euro per jaar duurder wordt.

Kan ik Viaplay per maand betalen?

Met een gebruikersaccount kunt u toegang krijgen tot de content op Viaplay door: een maandelijks abonnement af te sluiten door een van de door ons op enig moment aangeboden contentpakketten te selecteren en de maandelijkse vergoeding vooraf te betalen ("Abonnementsvergoeding"). Dienovereenkomstig, welke abonnementen viaplay? Er zijn vier hoofdtypen abonnementen waaruit u kunt kiezen als u zich aanmeldt bij Viaplay. Dit zijn een maandabonnement, een jaarabonnement, een pay-per-view abonnement en een a la carte abonnement. De maandelijkse en jaarlijkse abonnementen geven u toegang tot alle inhoud die Viaplay te bieden heeft, terwijl u met het pay-per-view abonnement kunt betalen voor afzonderlijke afleveringen of films die u wilt bekijken. Het la carte abonnement geeft u toegang tot een selectie van inhoud die u op aanvraag kunt bekijken.

Dienovereenkomstig, hoeveel kost viaplay bij ziggo?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat dit kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals het specifieke Viaplay-pakket waarop men zich abonneert en de locatie van de gebruiker. Over het algemeen beginnen Viaplay-pakketten echter bij ongeveer €10 per maand.

Door Clemence Pressnell

Vergelijkbare artikelen

Wat kost Viaplay na een jaar? :: Wie wil er nog videobanden?
Handige links